Ezt a kérdést most nem én hanem a barátnőm kérdi de neki nics ilyene ugyhogy az enyémröl megkérdezzük. Hogy fogyjon le? (lent)
Szisztok.
5-es lány vagyok.(általános iskola)
65 kg vagyok. Mindenki dagadtnak, mangalicának meg más disznónak hiv.
Elegem van belőle. Vhogy muszály lefogynom, tudom még korai de nem is nagyon egészséges.:S
Szal vhogy le kellene adnom pár kilót....
Segítsetek.
Milyen edzést vagy tornát ajánlotok??
Na xal.:
-Torna
-Étrend
-Vagy valami ..nemtom..sokszor máá..fú.ojan rosszul érzem magam nyárom is..meg igy minden segítsetek!!
vagy már nem tok legogyni??
És ez a kérdés mióta tartozik a Lovak témakörbe? xD
Helyesírás télleg övön aluli..
Először:A mangalicákkal és egyéb sertés/disznófajtákkal kapcsolatos kérdést aligha hiszem, hogy a lovak témakörbe kellene sorolni.
Másodszor: Mit ajánlok? Egy intenzív nyelvtan-órát, vagy legalább egy beépített helyesírás-ellenőrző programot a böngésződbe.
Harmadszor: Míg a kérdésed elején azt írtad, hogy a barátnőd nevében kérdezel, addig a végén már azt, hogy Te érzed magad rosszul, és Te nem tudsz lefogyni. Az internet azért gy csodálatos dolog, mert javarészt anonim (névtelen) lehetsz, ami itt a Gyakori kérdéseken is érvényes, nyugodtan megkérdezheted E/1 személyben is, nem kell barárnőre meg unokatestvér kismacskájára vonatkozni:P
Először is, magyartanár segítségét javasolnám.
Az meg,hogy a barátnőd írja,hülyeség,hazugság. Vállald fel bátran,hogy te írod - ez egyszerű pszichológia.
Ennyi idősen meg felejtsd el a fogyást. Kislány vagy,és nem csak azért,mert fogalmazni nem tudsz.A tested most fog fejlődni,ilyenkor nem jó fogyni.De ha mindenképpen tanács kell: a számítógépezés helyett magyar nyelvtan könyv, futás,bringázás.A chips,energiaital meg a többi műanyag kaja helyett gyümölcs,müzli.
Sok sikert.
UI:ha olyan oldalra írsz,amit naponta ezrek olvasnak,az a minimum,hogy a kérdésed normálisan fogalmazod meg.
5-es vagy, csomó szabadidőd van, menjél biciklizni, vagy azzal menj suliba, vagy gyalog. Ne használd a tömegközlekedéseket, ha csak nem másik városba mész.
Otthon is lehet tornázni, egy csomó dvd-t le lehet netről tölteni, amikre tudsz otthon mozogni.
Kaja: Ne egyél sz@rokat (chips, McDonald's, Burger King, és társai, cukros italok...), péksüteményeket is minimalizáld.
Szüleiddel beszéld meg, hogy fehér kenyér helyett vegyenek teljes kiőrlésűt (lehet kapni u.olyan áron). Zsíros kajákat, tésztaféléket kerüld.
Nagyjából ennyi.
A szemétkedőkkel meg ne foglalkozz, sz@rd le őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!