Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várnátok egy lányra?
Figyelt kérdés
Adott a szitu, hogy megismerkedtem egy lánnyal, de előtte ő is ismerkedett egy másik sráccal. Még nem alakult ki semmi "mély" köztük, de őt is, meg engem is "szeret". Így nem tudja eldönteni mi legyen. Találkozgat vele is, meg velem is, mikor velem van, akkor jól érzi magát. Ha esetleg adnátok is időt neki, mennyit? Vagy nem is adntok? Tudom hogy hülye szitu, nekem is elég szar így...2010. nov. 26. 18:19
1/10 anonim válasza:
Egy az, hogy ha kettőtökkel találkozgat, akkor egyikőtöket sem szereti. Időt adhatsz neki, mert bármi sikerülhet, de ne áltasd magad, várj türelemmel és ne csalódj nagyot, ha nem téged választ.
2/10 anonim válasza:
Max 1-2 napot adnék neki... Olyan nincs, hogy kettőbe szerelmes, akkor inkább hagyd, mert olyan...
3/10 anonim válasza:
Ilyen helyzetbe nem várnék h talán ez v az. Kurvära zavarna h tudja h bejön meg minden, de közbe meg mással talizik...19f
4/10 anonim válasza:
Várnék max 2 hónapot ha annyi idő alatt nem tudja eldönteni hogy mit akar akkor hagyni kell az egészet
5/10 anonim válasza:
Nem várnék egy percet sem. Keress mást...vagy "szard le" kicsit, és nézz te is egy másik lány után. Lehet, hogy bejön, ő fog teperni, és lesz vmi. De lehet hogy nem, de akkor meg ne bánkódj az egész nem ért annyit.
6/10 anonim válasza:
Kutya fülét várnék. Egyszer megtettem, mindketten d*gtuk a lányt, és nagy botrány lett, amikor lebukott. Ha csak szexre kell, akkor élvezd ki, de ha komoly kapcsolatot akarsz, azt ne tőle/vele.
8/10 anonim válasza:
Hát ott vele van a baj. egy 3. után kéne néznie inkább, te meg hagyd. ha együtt lennétek lehet félrekacsingatna
9/10 A kérdező kommentje:
Komolynak szánnám, mert megfogott benne valami, és mindig van téma... Szóval nekem is szimpatikus
2010. nov. 26. 18:43
10/10 anonim válasza:
Inkább randizás nélkül adj gondolkodási időt. Legalább láthatod, mennyire hiányoznál neki, és jobban becsülne, ha látná, hogy van méltóságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!