Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, meddig varnatok egy lanyra? (reszletekkel)
Nem tinik vagyunk, hanem 26 evesek. Bo egy honapja jottunk ossze.
En nekem (lany) nem volt komoly kapcsolatom mar bo 2 eve, miutan kidobott majd egy hetre ra osszekoltozott egy uj novel az exem akivel akkor mar 4 eve jartam. Es ez anno borzasztoan megviselt, ugyhogy hanyagoltam a pasizast ezidaig.
Nagszoval itt ez az uj srac, es hat erzelmileg es testileg is lassan mennek a dolgok nekem. De tudom, hogy a sracok sem varnak orokke. Meddig varna ram normal esetben a srac?
Szepen lassan azert alakulnak a dolgok koztunk, minden alkalommal egyre tobb minden tortenik meg a petting soran, neha mar nalam alszik, de konkret szex meg nem volt, es meg nem is erzem itt az idejet amig nem vagyok biztos sajat magamban.
Nos ez eléggé egyénfüggő. Férfiszemmel nézve addig ok, hogy egyre több történik a petting kereten belül. En pl. egy darabig elviselnem, hogy konkrét szeretkezés nincsen, ha mindezeket amiket leírtál szépen elmondanád nekem. Viszont 1-2 hónap együttlét után- főleg, ha nálad alszik - elvárnám, hogy akkor legalább segítsél elmenni (oralra gondolok és persze, ha benne lennel szívesen viszonoznám is). Azért szerintem szex nélkül ne húzd 4-5 hónapnál tovább az időt.
32 F
Én egy hónapot szoktam adni. Nem az én feladatom normális állapotba hozni a lányt a szakítása után. Ha kiderül, hogy még nincs kész az új kapcsolatra, akkor menekülök. Lehet, hogy évekig kellene rá várnom. Ennyit senki nem ér.
Ha van petting, akkor valami már történt, másként kell mérni az időt.
Most megcáfolom magamat: Hónapok óta próbálkozom egy lánynál. De a kivétel a szabályhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!