Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sracok, meddig varnatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok, meddig varnatok egy lanyra? (reszletekkel)

Figyelt kérdés

Nem tinik vagyunk, hanem 26 evesek. Bo egy honapja jottunk ossze.

En nekem (lany) nem volt komoly kapcsolatom mar bo 2 eve, miutan kidobott majd egy hetre ra osszekoltozott egy uj novel az exem akivel akkor mar 4 eve jartam. Es ez anno borzasztoan megviselt, ugyhogy hanyagoltam a pasizast ezidaig.

Nagszoval itt ez az uj srac, es hat erzelmileg es testileg is lassan mennek a dolgok nekem. De tudom, hogy a sracok sem varnak orokke. Meddig varna ram normal esetben a srac?

Szepen lassan azert alakulnak a dolgok koztunk, minden alkalommal egyre tobb minden tortenik meg a petting soran, neha mar nalam alszik, de konkret szex meg nem volt, es meg nem is erzem itt az idejet amig nem vagyok biztos sajat magamban.

2011. jún. 3. 08:57
 1/8 anonim ***** válasza:
varnékrá
2011. jún. 3. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele..,mond el ezt neki,úgy,ahogy nekünk tetted.Az sokat számít,ha tudja,hogy van remény,egyébként egy hónap az nem nagy idő,ha pettingeléssel szép lassan rá tudsz hangolódni,akkor nincs gond.
2011. jún. 3. 09:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Nos ez eléggé egyénfüggő. Férfiszemmel nézve addig ok, hogy egyre több történik a petting kereten belül. En pl. egy darabig elviselnem, hogy konkrét szeretkezés nincsen, ha mindezeket amiket leírtál szépen elmondanád nekem. Viszont 1-2 hónap együttlét után- főleg, ha nálad alszik - elvárnám, hogy akkor legalább segítsél elmenni (oralra gondolok és persze, ha benne lennel szívesen viszonoznám is). Azért szerintem szex nélkül ne húzd 4-5 hónapnál tovább az időt.

32 F

2011. jún. 3. 09:10
 4/8 A kérdező kommentje:
igen, egyre tobb tortenik, es most mar oral is volt tegnap (igaz meg csak reszemrol, de a masik irany is szerintem eljon legkozelebb). Szoval tenyleg egyre tobb van, mondhatni mar mindeketten kielegulunk, csak a konkret szeretkezes resze nem megy meg. :S
2011. jún. 3. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Én egy hónapot szoktam adni. Nem az én feladatom normális állapotba hozni a lányt a szakítása után. Ha kiderül, hogy még nincs kész az új kapcsolatra, akkor menekülök. Lehet, hogy évekig kellene rá várnom. Ennyit senki nem ér.

Ha van petting, akkor valami már történt, másként kell mérni az időt.

Most megcáfolom magamat: Hónapok óta próbálkozom egy lánynál. De a kivétel a szabályhoz.

2011. jún. 3. 09:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Bo beszédű vagy:D Hát ez egyén függő. Ha képes rád várni akkor lesz szex is. Ha meg nem vár rád addig akkor elmegy és nincs szex. Hogy most a szex miatt van e veled vagy sem azt nem tudom, de ő tőle függ hogy meddig képes várni rád.
2011. jún. 3. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én max 7-8 hónapot várnék rá ha van petting közben :D De ez már a maximális idő lenne részemről
2011. jún. 3. 11:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is mondd el neki, amit itt leírtál. Ha normális, meg fogja érteni, és simán vár még 1-2 hónapot (bár nem tudom mennyi idő kéne neked), ha nem, akkor menjen a levesbe.
2011. jún. 3. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!