Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mielőtt legelőszőr megcsókoltad volna a párod megkérdezted tőle, h "mit szólnál, ha megcsókolnálak"?
Figyelt kérdés
remélem nem nagy baj...:S2010. nov. 26. 17:38
21/29 anonim válasza:
Nálunk nem volt kérdés. Az olyan béna.
22/29 A kérdező kommentje:
ameddig haza nem értem addig fel sem tünt, h mit csináltam:S de utána. tom h béna:S
2010. nov. 28. 15:46
23/29 anonim válasza:
én nem kérdeztem... szimplán puszi volt csak, aztán szájrapuszi lett... a következő meg már csók...
24/29 anonim válasza:
Ha visszacsókolt akkor nem rontottál el semmi :D Ha nem akkor legközelebb ne kérdezd meg.
25/29 A kérdező kommentje:
visszacsókolt:D
2010. nov. 28. 17:30
26/29 anonim válasza:
amikor az én barátom megkérdezte tőlem én is csak mosolyogtam és visszacsókoltam de elég cikinek tartottam.de nem mindenki tartja cikinek nyugi.lehet hogy a te barátnőd inkább cukinak :)
27/29 A kérdező kommentje:
igen ott van, h csak lehet:S
2010. nov. 28. 21:59
28/29 anonim válasza:
légy magabiztos!
ha nem mersz csak úgy belemenni, mond határozottan (de kedvesen romantikusan, és NEM parancsolóan), hogy "most megcsókollak"
szerintem ez romantikus. és a csaj fel fog rád nézni :)
21 L
29/29 anonim válasza:
Csibo VÁlasza
Hát ez szituáció függő ha ott ültök, egymásmellett, és belevagytok esve egymás szemébe szerelmesen nézve, és megkérdezed édesen hogy "megcsókolhatlak?" akkor az nemtré sőt biztos bejön a csajnak. Bár ha lány kérdezi akkor a fiú nem mondana nemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!