Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mielőtt legelőszőr megcsókoltad volna a párod megkérdezted tőle, h "mit szólnál, ha megcsókolnálak"?
Figyelt kérdés
remélem nem nagy baj...:S2010. nov. 26. 17:38
11/29 anonim válasza:
Nem kérdezték meg tőlem az első csókomnál.
12/29 anonim válasza:
ha elmosolyodott és persze csókolóztatok, akkor szerintem arra gondolt, milyen kis cuki vagy. ne félj :)kötelességből úgysem tette volna meg, ne félj.
13/29 A kérdező kommentje:
19:13-nak köszi
csak oan rossz érzés és szégyelem is magam miatta:S
2010. nov. 26. 19:40
14/29 anonim válasza:
az exem megkérdezte tőlem... ültünk a tiszaparton, beszélgettünk, majd kínos csönd... ekkor felém fordult, és ilyen kutyaszemekkel rámnézett: Megcsókolhatlak? Kicsit meglepett de aranyos volt:) és megcsókolt:):(
L17
15/29 A kérdező kommentje:
köszi, most már nem gondolom oan rossznak:)
2010. nov. 26. 22:15
16/29 A kérdező kommentje:
de azért még jöhetnek válaszok
2010. nov. 27. 22:39
17/29 anonim válasza:
tőlem megkérdezte, nekem tetszett, nem volt esetlen, inkább csak vicces volt:P
18/29 anonim válasza:
Meg senkitol nem kerdeztem, csak leptem. Ne agyalj ezen, biztos nem donto dolog.
18 f/karpatalja
19/29 A kérdező kommentje:
ezen sajna már nem tok változtatni:S
2010. nov. 28. 15:31
20/29 anonim válasza:
tőlem megkérdezte, szerintem azért, mert labilis volt akkoriban a lekiállapotom, vagy nem is tudom, nem is érdekel miért. 2 éve vagyunk együtt lassan.:)
L.17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!