Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy értelmes, okos lány sem ezen a rohadt bolygón?
Lehet, hogy te keresgélsz rossz helyen, nem?
Én pl elég sok értelmes és okos lányt ismerek.
Hát az lesz.
Miért csak a pénzt nézik többesetben?
Hát a lányok pont ezt mondják, csak így szól: "Miért nincs egy rendes, értelmes, jóképű férfi a világon?"
Csak azért, mert mindenki különböző. Hogy kapsz-e majd olyat aki tökéletes: NEM! Párkapcsolatban muszáj kompromisszumokat kötni. Tökéletes társ nincs. Az egy dolog hogy te még nem kaptad meg akit el tudsz fogadni hibáival együtt (én se kaptam meg, ne törődj...)
20/F
"Tökéletes társ nincs."
De van ;) Csak sokan túl hamar feladják és megalkusznak =)
:DD
ugyanmár ez egy buta kérdés. Hogyne lenne? van sok lány. azok fele okos és értelmes. az okos és értelmes lányok fele csúnya, arra rá sem néztek. a maradék szép és okosés értelmes nő fele valóban pénzéhes.
de maradt még. azokat miért nem találod? mert ilyen idióta kérdéseken rágódsz ahelyett hogy meglátnád a valódi értéket egy nőben, vagy csak megpróbálnál vele beszélgetni.
az egyik válaszolónak meg üzenem hogy ne álszenteskedjünk már ezzel a nem vagyok szép, de mások szerint igen, buta vagyok de azthiszik hogy okosvagyok dumákkal, mert nagyon vicces. ha nem tartanád magd szépnek és okosnak ezt az egész kommentet nem küldted volna el, csak csöndben sohajtottál volna hogy hát igen, a kérdező kritériumának te sem felelsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!