Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egy nővel paraszt módon viselkedni, ha lekoptat
és csak barátként akar kezelni?
11/38 A kérdező kommentje:
és úgy gondolom fölösleges udvariaskodnom, hogy előreengedem meg kinyitom az ajtót stb...
És látom tényleg zéró eredményt érek el a jófiú stílussal.
De ne legyél már ilyen, egy nő miatt... most te tudod hogy ő hogy gondolja? Konkrétan megbeszéltétek vagy mi van?
Istenem... attól, hogy van pár bunkó lány a többi még nem biztos, hogy az..
2010. nov. 21. 11:52
Úristen...ha már ilyen a hozzáállásod mit vársz, hogy a lány majd a karjaidba veti magát?!
2010. nov. 21. 11:55
14/38 A kérdező kommentje:
Azért ne legyek olyan, hogy ne érjek el semmit? Mert az okos nőknek is a keményebbek jönnek be. Már írtam, hogy a jófiú senkinek sem kell, legfeljebb csak az öregasszonyoknak a nyugdíjas otthonban.
De amugy te nem is tanácsot akarsz, hanem azt bizonygatod amit te állitasz, nem veszed észre? Már jól felidegesitettél..:D Na idefigyelj, normálisan megbeszélted a lánnyal, h mit szeretnél? Honnan tudod, hogy ő nem e azért küldött el téged, mert azt hiszi csak szórakoznál? hm? Belelátsz a fejébe? Nem hiszem... akkor meg beszélj vele normálisan... ha meg megint igy elküld, keress mást.. jön majd egy normális lány hidd el.. nem kell általánositani. És a lányok sokkal jobban szeretik a jófiúkat, mint a rosszakat...
2010. nov. 21. 12:00
16/38 A kérdező kommentje:
Én nem így vettem észre, de biztos úgy van ahogy leírod. Ne haragudj hogy felidegesítettelek, de valahogy az életben ennek a pozitív oldalát soha nem láttam. De ha eddig tapasztaltam volna amit írtál, biztos nem tettem volna fel ezt a kérdést.
Én csak segíteni próbálok...
2010. nov. 21. 12:07
18/38 A kérdező kommentje:
De miért ilyen k0rv@ nehéz?
19/38 anonim válasza:
Persze,ha még jól hátba is rúgod,akkor fel fog nézni rád...:-)
2010. nov. 21. 12:14
Igaza volt a lánynak...
Keress magadnak barátnőt, mert a g*ci elborította az agyadat...És kezdesz begolyózni...
Menj oda az utcán az első lányhoz és kérdezd meg tőle, hogy "kell a f@szom?"...Ez a rossz-fiús beszólás tuti eredményes lesz...;)
Az interneten van egy csomó társkereső...Mi lenne, ha regisztrálnál?! Ott csak találnál magadnak valakit...
Legyél ápolt, írj szépeket és ne legyél leszakadt farzseb...Így sokkal nagyobb eséllyel indulhatsz a párválasztásban...
2010. nov. 21. 12:23
Kapcsolódó kérdések: