Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14L + 18F nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 14:50
1/11 anonim válasza:
egyáltalán nem
csak a srác legyen türelmes
a lány meg legyen észnél
2/11 anonim válasza:
28 vagyok, párom 20 ez is gáz?
Eddig senki sem mondta.....
3/11 audrey90 válasza:
a lánynak? kicsit sem
a fiúnak? annál inkább...
4/11 anonim válasza:
A 18 éves pasi kicsit érettnek tünik egy 14 éves csajhoz, de ez persze attol is függ, hogy te milyen érett vagy és ö....
5/11 anonim válasza:
ha a két félnek megfelel és nem okoz gondot/problémát, addig másra ne hallgassanak.
Én 21 vagyok, párom 29. Amikor összejöttünk akkor voltam 17, ő 26.
21/N
6/11 anonim válasza:
Mi is ugyan igy vagyunk!
Csak ő áprilisban lesz 18..
Minden rendben van köztünk.. lassan fél éve...
A srácnak türelmesnek kell lennie.. a lánynak meg érettnek, komolynak, és meggondoltnak..
7/11 anonim válasza:
31 éves vagyok, és a 13-14 éves lányok jönnek be. Na ez a gáz!
8/11 anonim válasza:
Uccsónak!
Nem gáz! Én is a friss húst szeretem, na de nem ennyire.
Érdekesség!
Volt egy csajom akit 13 évesen előszőr 34 éves csóka dugott meg. Na ez gáz! Habár lehet hogy ő csinálta jól.....
9/11 anonim válasza:
Nem. Meg ha te 18 leszel ő meg 22 akkor egyáltalán nem lesz gáz.
10/11 anonim válasza:
17-25 :) szerintem ez nem gáz, nem még a 4 év :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!