Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan győzzem le a bátortalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kkzz kérdése:

Hogyan győzzem le a bátortalanságot?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy csak akkor lehet a dologból valami, ha megpróbálom, azt is tudom, hogy nincs vesztenivalóm, tudom, hogy nem nagy dolog, de mégsem megy.

Addig minden rendben, amíg élesben nem kellene lépni, amikor viszont oda kell mennem a lányhoz, képtelen vagyok randira hívni, vagy egyáltalán odamenni is.

16F

2010. nov. 16. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy egyszer élünk ..:)
2010. nov. 16. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
kuldj e-mailt, oda sem kell ma mar menni valakihez szemelyesen, megsem ego
2010. nov. 16. 18:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom egyáltalán mit mondjak, és attól félek, gify az improvizáció meg egyáltalán nem menne. Azért érzem rosszul magam emiatt, mert látom, hogy páran milyen könnyedén teszik mindezt...
2010. nov. 16. 18:21
 4/6 soma1492 ***** válasza:
Figyu ha nem mersz beszélni akkor adj vagy küldj neki ajándékokat csoki, virág plüssálatka ilyenek. A lányok odáig vannak az ilyenekért. Én voltam olyan bátor hogy 8 év várakozás után megkérdeztem egy csajtól a telefonszámát, de nem adta meg ja és kb olyan szép vagyok mint shrek. aztán kapott egy szép szál rózsát meg csokit meg a telefonszámomat. És képzeld felhívott, pedig 130 kilós vagyok és egy öreg trampli hozzád képest. Na telefonban nem kell hogy lásson és akkor lazább lehetsz. mindezt csinálhatod emaillal is. Ha telefonál hívd vissza hogy ne az ő pénze fogyjon. Ha felhívott magadról ne pofázz túl sokat, mindig inkább kérdezgesd őt ja és rohadtul figyeld mit beszél és csak akkor kérdezz ha elmondta amit akar. Így látja hogy érdekled és figyelsz rá és nem érdekes ha ronda vagy mint egy bányaló. Az elején kerüld a szexel kapcsolatos témákat, inkább tudd meg mit szeret csinálni, van e hobbija, kedvenc állata, mittomén, és úgy halgasd mintha azt mesélné hogy fog kielégíteni. És írd fel egy papírra a kérdéseket előre, jó sokat hogy tudjál mit kérdezni.Ha figyelsz rá mit mond megtudhatod minek örül, mit szeret, így olyan dolgokat küldhetsz neki aminek örülni fog. És ha már hagyja magát akkor is ugyanígy figyeld és érdeklődj mindig, akkor is ha halálosan unalmas dolgokról dumál amitől a t...köd televan, mindig fürödjél meg előtte ha találkoztok, ha kell borotválkozzál meg, és moss fogat, vigyél neki virágot vagy csokit vagy amit szeret, és előbb utóbb úgy le...op hogy lábra se fogsz tudni álni utánna. Majd értesíts mi sikerült!
2010. nov. 16. 18:48
 5/6 soma1492 ***** válasza:
Bocs de az asszony elhajtott a géptől. Szóval ne így kezdjed hogy gyere randizni hacsak nem te vagy a brad pityu. Azt is szeretik a csajok ha az elso egy ket ajandekot nem tudja kitől kapta, ez titokzatos. Aztán ha már volt pár apró meglepi akkor mond me ki vagy, ha meg már rendszeresen dumáltok telefonon te is lazább leszel vele és rákérdezhetsz a randira de ne a randit kérdezd hanem inkáb mond hogy neki van e kedve találkozni. A lényeg figyelj mindig oda a csajra mit mond mit akar, mit szeret. Adj neki mindig igazat ha oltári nagy baromságot mond akkor is, és tiszteld. Legyél mindig kedves hozzá és megértő. Ha ez a módszer nem jön be akkor a csajjal valami nem okés. És ha elbaltázod akkor ne törjél le mint a bili füle hanem kezdjed elölről, mert az élet rövid ahhoz hogy néhány gátlás miatt elcsesszünk pár évet belőle. Amúgy meg ha cikinek érzel valamit akkor gondolj arra hogy holnap, jövőre 10-100 év múlva mit számít már hogy most ciki volt valami. Ez tiszta tapasztalat. Ha 40 leszel már röhögni fogsz azon amit most akkor sem tennél meg ha egy harapós kutya marcangolná a segged :-) Jó csajozást tesó!
2010. nov. 16. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Kétszer ennyi idősen, 7 éves házassággal a hátam mögött szintén nehezen megyek oda egy lányhoz. Viszont tudom, hogy talán életem lehetőségét hagyom ki, talán a lánynak is én leszek a nagy Ő, ezért megteszem. Sokkal többet nyerhetek rajta, mint amennyit veszíthetek. A normálisabb lányok akkor örülnek a közeledésnek, ha elutasítanak. Jól esik nekik és örömet szerezni jó. Ne azzal törődj, hogy neked milyen ciki lesz, hanem neki milyen jó.
2010. nov. 17. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!