Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan győzzem meg mit mondjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú tök rendes meg minden egyre jobban érdeklődik irántam de nem tudja eldönteni hogy járjon -e velem szerintetek mivel győzzem meg ?

( szavakra gondolok)

2010. okt. 23. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

Szánalmas...

Semmivel...

2010. okt. 23. 18:29
 2/4 Moszuke ***** válasza:

nedves vagyok, ég az ajkam, kemény a mellbimbóm, csikis az ánusznyílásom.. ezek nekem mindig elég önbizalmat adnak, hogy járjak valakivel.

13/f

2010. okt. 23. 18:35
 3/4 A kérdező kommentje:
hát azért ezt nem fogom mondani nem kéne hülyének nézni bocsi
2010. okt. 23. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha magától nem választ téged, akkor kár műmájerkodni,mert hosszú távon úgy sem működne.
2010. okt. 23. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!