Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem mondja el sok pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja el sok pasi őszintén az elején, mit akar? Miért hallgatnak, meg körítenek?

Figyelt kérdés

Kicsit antiszociális, független csaj vok,sokat vok egyedül(utcán, könyvtárban, moziban, bevásárlóközpontban stb.) Mivel nincs körülöttem 5-6 röhögő csajbarátnő, ezért a pasik oda mernek hozzám jönni. Abba néha nagy nehezen belemegyek, h beszélgessünk, v. esetleg kialakuljon 1 laza haverság, de mindig, mikor már azt hiszem, úton vagyunk 1 őszinte barátság felé, jön a hidegzuhany: pl. elhív sétálni, és közben derül ki, h az igazából egy randi(az ő elképzelése szerint. én csak később, 1 adott pillanatban tudom meg.), magyarán le akar smárolni, ilyenek...holott azelőtt erről 1 szó sem esett! Én vagyok túl naiv ehhez a mai világhoz, h hiszek a barátságban, és abban, h csak barátkozni akarnak velem? Sokszor koppanok sőt, olyan is volt, h rajtam kívűl már mindenki úgy tudta, h járunk az illetővel, csak én nem O.o

Időnként idegen csávók felvesznek iwiw-en, h nincs-e kedvem beszélgetni...ilyenkor is kezdem beleélni magam, h na, végre, talán lesz egy ember, akivel magvas filozófiai gondolataimat megoszthatomXD, és haverok leszünk... de nem, mindig keresztülhúzzák a számításaimat. Most már alapból úgy kezdek el 1 beszélgetést, h na mondd csak, mit is akarsz? De nem használ, a legtöbben így is sumálkolnak..."hátőőőőő...izééééé...beszélgetünk, aztán majd Hátha Lesz Valami"...na ez az, ami kiviszi a hajam...most akk barátságot akar, hosszú kapcsit, v. csak d*gást? Miért nem megy az őszinteség? Kérlek írjatok normális hangvételű véleményeket, mert tényleg érdekel, miért van ez.

2010. nov. 15. 23:06
1 2 3 4
 31/38 kicker ***** válasza:

Azért azt beláthatod hogy egy alap helyzetben a fiú a lány a lány a fiú társaságát keresi és bizony olykor megesik hogy nem is véletlen.Na már most ha egy srác odamegy hozzád főleg ismeretlenül eléggé valószínűsítheted hogy nem a legjobb barátját keresi benned hanem próbál egy kapaszkodót keresni kapcsolat reményében.Van megoldás kicsit drasztikus de egészen biztos beválik megmondod az elején szürkén és szárazon csak barátság van semmi több nyalunk egy fagyit aztán kocc és ezt úgy hogy rá se kell nézned. Nem biztos hogy célravezető az út amin épp taposol őket okolod de valójában ugyan annyi közöd van a történtekhez mint nekik.Tisztázd le magadban valójában miért van ez.Az hogy antiszociálisnak tartod magad nos nem lehet ok arra hogy ne vedd és tud kezelni.Minden apró közeledés csak egy lehetőség amit épp elhessegetsz magadtól és ha így is ragaszkodsz továbbiakban is könnyen végleg egyedül maradhatsz.

Remélem nem lesz így.

Nem olvastam vissza a kommenteket ha közben valami javításod lenne sry.

2010. nov. 16. 03:06
 32/38 anonim ***** válasza:

"Kicsit antiszociális, független csaj vok"

A szó, amit keresel, az aszociális.

"elhív sétálni, és közben derül ki, h az igazából egy randi... magyarán le akar smárolni, ilyenek...holott azelőtt erről 1 szó sem esett!"

Valóságisztánban nem szokták "randi" előtt bejelenteni, hogy "ez itten randi lesz", hanem úgy próbálják alakítani a dolgokat, hogy "randi" legyen. Aztán ha nem sikerül, próbálkoznak másnál.

"Én vagyok túl naiv ehhez a mai világhoz, h hiszek a barátságban, és abban, h csak barátkozni akarnak velem?"

Nem naiv vagy, csak azzal a statisztikai ténnyel nem vagy tisztában, hogy mondjuk minden 20 udvarlásra jut egy férfi-nő barátság. Vagy minden 200-ra.

"most akk barátságot akar, hosszú kapcsit, v. csak d*gást?"

Ő szerinted jós, vagy kicsoda? Aki még nem ismer, az honnan tudja, hogy mit akar tőled?

"Miért nem megy az őszinteség?"

Félreérted az egészet. Nem őszinteségről meg annak hiányáról van szó, hanem a játékszabályokról, amelyek szerint a férfiak és a nők közötti kapcsolatok alakulnak.

2010. nov. 16. 05:05
 33/38 anonim ***** válasza:

tegnap 23:36

Előítéleteid vannak. 10000-féleképpen tud működni egy kapcsolat vagy házasság. Kb. annyiféleképpen, ahány pár van.

Ha a férfiakat "kan"-oknak tartod, akkor egyébként miről akarsz velük filozofálni?

tegnap 23:54

Nekem pl. több nőbarátom van, akikkel még filozofálok is. Csakhogy aki egy mozi előterében, az Andrej Rubljov szünetében leszólít, az mi alapján szólít le pont téged? Igen, a kinézeted alapján. Vagyis a szex a céljai között van.

Ahhoz, hogy férfit csak szellemi barátként ismerj meg, megfelelő körülmények kellenek. Mondjuk internetes fórumon, könyvtárban, klubban stb. te lépsz fel kezdeményezőként. Az nem járja, hogy a férfiakat szidod azért, mert odamennek ahhoz a nőhöz, akivel szívesen lefeküdnének, és szóba elegyednek vele.

2010. nov. 16. 05:11
 34/38 anonim ***** válasza:
Olvasva az írásaid kirázott a hideg, mintha én írtam volna a véleményem a kapcsolatokról. Jó látni, hogy nem vagyok egyedül, aki anélkül is tud boldog lenni.
2010. nov. 16. 08:12
 35/38 A kérdező kommentje:

sok jó dolgot írtatok. mondjuk a kapcsolatokkal való nézeteimet nem tudtátok megváltoztatni, továbbra is jól elvagyok egyedül. Nem lehet, nem is kell szerintem minden embert "beletuszkolni" egy kapcsolatba, csak mert ezt tartják elfogadott társadalmi normának.

Egyik válaszoló, aki írta, h kezdjem úgy a beszélgetést, h rögtön leszögezem, h csak barátság lehet: már jóideje így teszek. Persze sokan továbbra sem értik meg. Felesleges is emiatt nyavalyogni, de azért csak egyre hajt a kíváncsiság, h vajon miért csapják be, miért hitegetik magukat azzal, h hátha?

A másik: ne kívánjátok, h "legyen valakim", + "ne maradjak egyedül" , mikor pont így érzem jól magam! Érdekel az emberi természet, ezért tettem fel a kérdést.

Az alaptémától pedig eléggé elkanyarodtunk, vagyis h tőlem ellentétes módon a pasik miért nem őszinték kezdetben, az elutasítás ellenére sem?

jó persze, biztos van olyan határozatlan manus is, aki nem tudja, h mit akar...na de h az összes ilyen legyen? neeee, ezt nem hiszem el!

2010. nov. 16. 15:50
 36/38 anonim ***** válasza:

15:50

"leszögezem, h csak barátság lehet: már jóideje így teszek. Persze sokan továbbra sem értik meg."

Nem nem értik meg, hanem tudják, hogy a nőknél nem nagyon számít, hogy mit mondanak, mert a legtöbb nőnél nulla összeköttetés van a tettek és szavak között. Én is figyelmen kívül hagynám, mit mond a nő, ugyanis már sokszor hallottam efféle dumát, és csak dumának bizonyult.

"miért csapják be, miért hitegetik magukat azzal, h hátha?"

Nem csapják be magukat, hanem a játékszabályok szerint játszanak, amelyek az esetek 99%-ában működnek. Nem tudják, hogy te kivétel vagy (ami nem jó, nem rossz, csak egyszerűen tény).

"tőlem ellentétes módon a pasik miért nem őszinték kezdetben, az elutasítás ellenére sem?"

Nem őszinték, mert a játékszabályok között nincs ott, hogy őszintének kell lenni. Te nem játszod a játékot, ezért furcsa számodra. Pl. a sakkban a ló csak L-alakban léphet. Ha te nem sakkozol, hanem csak rakosgatod a bábukat egy sakktáblán, akkor persze számodra érthetetlen, hogy valaki más miért csak L-alakban lép a lóval.

"jó persze, biztos van olyan határozatlan manus is, aki nem tudja, h mit akar...na de h az összes ilyen legyen?"

Akik téged (vagy bárkit) leszólítanak, azok nem határozatlanok.

2010. nov. 16. 18:03
 37/38 A kérdező kommentje:
talán nem jól fejeztem ki magam az utolsó mondatomban..ezt egy előző kommentelő hozzászólása miatt írtam, mert szerinte, ha egy pasi odajön, nem mindig tudja, mit akar, kapcsit, barátságot, kalandot. Én úgy gondolom, ha már odajönnek, tudják. Úgy látom te is... de 1 előző szerint majd még utána döntik el.
2010. nov. 16. 18:27
 38/38 anonim ***** válasza:

"Én úgy gondolom, ha már odajönnek, tudják. Úgy látom te is... de 1 előző szerint majd még utána döntik el."

Itt nem a szavak értelmezésénél kell megrekedni, hanem át kell érezni a helyzetet.

Odamegy hozzád. Tudja, pontosan miért? NEM, mert senki sem jós, nem tudja előre, pontosan mit fog akarni tőled. Viszont miért hozzád ment oda? Mi az, amit tudni lehet rólad anélkül, hogy ismernének téged? Igen, a kinézeted. Na akkor miért pont hozzád megy oda? Azért, mert tetszel neki. Akkor szerepelhet az elképzelései között, hogy esetleg szex is lehet belőle majd? Igen, szerepel. 100%-ra tudja, hogy csakis ezt akarja, kifejezetten erre törekszik? Nem, nem tudja 100%-ra, mert nincs ember, aki bármit tudna 100%-ra előre. Nem bonyolult ez, csak ha nagyon szőrszálhasogató vagy.

2010. nov. 16. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!