Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem mondja el sok pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja el sok pasi őszintén az elején, mit akar? Miért hallgatnak, meg körítenek?

Figyelt kérdés

Kicsit antiszociális, független csaj vok,sokat vok egyedül(utcán, könyvtárban, moziban, bevásárlóközpontban stb.) Mivel nincs körülöttem 5-6 röhögő csajbarátnő, ezért a pasik oda mernek hozzám jönni. Abba néha nagy nehezen belemegyek, h beszélgessünk, v. esetleg kialakuljon 1 laza haverság, de mindig, mikor már azt hiszem, úton vagyunk 1 őszinte barátság felé, jön a hidegzuhany: pl. elhív sétálni, és közben derül ki, h az igazából egy randi(az ő elképzelése szerint. én csak később, 1 adott pillanatban tudom meg.), magyarán le akar smárolni, ilyenek...holott azelőtt erről 1 szó sem esett! Én vagyok túl naiv ehhez a mai világhoz, h hiszek a barátságban, és abban, h csak barátkozni akarnak velem? Sokszor koppanok sőt, olyan is volt, h rajtam kívűl már mindenki úgy tudta, h járunk az illetővel, csak én nem O.o

Időnként idegen csávók felvesznek iwiw-en, h nincs-e kedvem beszélgetni...ilyenkor is kezdem beleélni magam, h na, végre, talán lesz egy ember, akivel magvas filozófiai gondolataimat megoszthatomXD, és haverok leszünk... de nem, mindig keresztülhúzzák a számításaimat. Most már alapból úgy kezdek el 1 beszélgetést, h na mondd csak, mit is akarsz? De nem használ, a legtöbben így is sumálkolnak..."hátőőőőő...izééééé...beszélgetünk, aztán majd Hátha Lesz Valami"...na ez az, ami kiviszi a hajam...most akk barátságot akar, hosszú kapcsit, v. csak d*gást? Miért nem megy az őszinteség? Kérlek írjatok normális hangvételű véleményeket, mert tényleg érdekel, miért van ez.

2010. nov. 15. 23:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
61%
hany eves vagy? kivancsi vagyok melyik korosztalyt nem erdekli a dugas
2010. nov. 15. 23:33
 12/38 A kérdező kommentje:

Azért lesz nehéz életem, m nem akarok 1 kan tulajdona, és mosónője lenni, aki otthon mindig kéznél van, ha kell a szex, és szüli sorra a kölyköket, de mellette még főz, meg dolgozik stb. ...csak azért, m olyan életet akarok, ahol a magam ura vagyok? Én elvagyok ezek nélkül, köszi:D

Csak néhány haverra vágyom...de ezek szerint tényleg reménytelen ez a 21. században:S...ahol minden pasi csak a f*rkára keres melegítőt ...az aszexuálisokat, és 1-2 őt kivéve(de velük még nem találkoztam. :D)

2010. nov. 15. 23:36
 13/38 A kérdező kommentje:
am. 20 vok ... és nem 1 dolog alapján döntöttem, csak m egyszer nem sikerült...egyszerűen nem igénylem, ennyi.
2010. nov. 15. 23:38
 14/38 anonim ***** válasza:
23.36-hoz: az előbb mondtam, hogy írj :)
2010. nov. 15. 23:39
 15/38 anonim ***** válasza:

Barátokat találni sosem reménytelen. És aki járni akar veled, nem biztos, hogy csak dugni akar.

De bocsi, pesti vagy?:D

2010. nov. 15. 23:41
 16/38 A kérdező kommentje:
ha az lennék szted elmondanám? O.o
2010. nov. 15. 23:43
 17/38 anonim ***** válasza:

Mivel Pest elég nagy, simán

Viszont ha nem lennél az, akkor simán elintézhetted volna egy nemmel is:)

2010. nov. 15. 23:44
 18/38 anonim ***** válasza:

ha te alapbol ugy tekintesz az osszes ferfira, mint egy kanos vadallatra, aki mellett csak fozol, es takaritasz, az mar hiba

nem minden pasi ilyen, hidd el, vannak normalisak

20 eves vagy, tehat mar jocskan elmentel a tinedzserkor felett

en 17 vagyok, es eddig volt 8 baratnom. mindegyiket szerettem az elejen, de mindegyik kapcsolat maximum fel evig tartott. de nem adtam fel, meg mindig keresem az igazit, aki tenyleg nem azert szeret, mert veszek neki cuccokat, elviszem a segget egy draga etterembe, es adok neki ingyen telefont, hanem azert szeret, aki vagyok. ha 1 kapcsolatbol te megallapitod, hogy soha nem akarsz szerelmes lenni, es orokke egyedul maradsz, rosszul teszed. kitarto legyel.

2010. nov. 15. 23:44
 19/38 anonim ***** válasza:
es ha csak tenyleg haverokra vagysz, ne a ferfiaknal nezzed.
2010. nov. 15. 23:46
 20/38 A kérdező kommentje:

jómagam nem nézem sehol, és nem is keresgélek, itt azokról volt szó, akik engem kerestek meg. elmondhatom még néhányszor, h nincs igényem kapcsolatra, d*gásra, és az egyéb velejárókra. Éppen azért születtem embernek, és nem mondjuk kutyának, m nem vok ösztönlény, akit 1 bizonyos szerve irányít. Engem az agyam irányít.:D

nem általánosítok, hiszen mindenkinek megadom a lehetőséget, h beszélgessen velem, csupán én nem megyek oda máshoz, és töröm magam. Nem is kizárólag fiúkkal állok szóba, csak ált. ők jönnek oda. A lányoknak többnyire van egy saját társaságuk, ahová már nem fér be egy többedik, a fiúk nyitottabbak...de sajnos egyre jobban gondolom azt, h az ösztöneik miatt csupán.

2010. nov. 15. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!