Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem mondja el sok pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja el sok pasi őszintén az elején, mit akar? Miért hallgatnak, meg körítenek?

Figyelt kérdés

Kicsit antiszociális, független csaj vok,sokat vok egyedül(utcán, könyvtárban, moziban, bevásárlóközpontban stb.) Mivel nincs körülöttem 5-6 röhögő csajbarátnő, ezért a pasik oda mernek hozzám jönni. Abba néha nagy nehezen belemegyek, h beszélgessünk, v. esetleg kialakuljon 1 laza haverság, de mindig, mikor már azt hiszem, úton vagyunk 1 őszinte barátság felé, jön a hidegzuhany: pl. elhív sétálni, és közben derül ki, h az igazából egy randi(az ő elképzelése szerint. én csak később, 1 adott pillanatban tudom meg.), magyarán le akar smárolni, ilyenek...holott azelőtt erről 1 szó sem esett! Én vagyok túl naiv ehhez a mai világhoz, h hiszek a barátságban, és abban, h csak barátkozni akarnak velem? Sokszor koppanok sőt, olyan is volt, h rajtam kívűl már mindenki úgy tudta, h járunk az illetővel, csak én nem O.o

Időnként idegen csávók felvesznek iwiw-en, h nincs-e kedvem beszélgetni...ilyenkor is kezdem beleélni magam, h na, végre, talán lesz egy ember, akivel magvas filozófiai gondolataimat megoszthatomXD, és haverok leszünk... de nem, mindig keresztülhúzzák a számításaimat. Most már alapból úgy kezdek el 1 beszélgetést, h na mondd csak, mit is akarsz? De nem használ, a legtöbben így is sumálkolnak..."hátőőőőő...izééééé...beszélgetünk, aztán majd Hátha Lesz Valami"...na ez az, ami kiviszi a hajam...most akk barátságot akar, hosszú kapcsit, v. csak d*gást? Miért nem megy az őszinteség? Kérlek írjatok normális hangvételű véleményeket, mert tényleg érdekel, miért van ez.

2010. nov. 15. 23:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
tehat neked az a problemad, hogy a fiuk hozzad nem csak baratkozni jonnek, hanem kapcsolatot alakitani, es hogy nem mondjak el ezt konkretan? istenem, 20 eves vagy, persze hogy nem csak baratkozni jonnek hozzad
2010. nov. 15. 23:58
 22/38 A kérdező kommentje:
igen, jól látod a lényeget...20 éves vok, ez 1 dolog...de én sose bíztatok senkit, ált. csak ülök valahol és olvasok, v. iszok egy kávét, nem öltözök kihívóan...még csak kétértelműen sem fogalmazok, és mégis...többnyire csak akkor tűnik fel az illető, ha odajön, és megszólít, mert szemkontaktust se kezdeményezek. itt meg látok egy csomó panaszkodót, h így keres, úgy keres pasit, és sehol senki...érdekes dolog ez.
2010. nov. 16. 00:05
 23/38 anonim ***** válasza:

szia ... hat en velem az a baj , hogy nem nagyon tudok koriteni es nekem ezeert nem volt meg baratnom(csajom) allitolag lagalbbis es barati alapu baratmom mondotta ezt :P

ha akarsz beszelgetni kerlek irj privat uzenetet ;) es meglassuk mi sul ki , mennyire passzol a a szemelyisegunk ;)a helyesirasi hibakert bocsi jah es nincs ekezetes billentyuzetem :P mielott leszalnanak a tobbiek :p

2010. nov. 16. 00:06
 24/38 anonim ***** válasza:

ha nem is oltozol kihivoan, de lehet az arcod szep, megtetszik nekik, esetleg a ruhad, a labad, cipod, stb. es odajon hozzad beszelgetni, es meg akkor eldonti, hogy teged baratnonek, vagy siman baratnak akar, esetleg otthagy. amint elkezdodik a beszelgetes, kiderul, hogy szereted a macskakad, tartasz muskatlit, stb.

keped van magadrol, akar csak arckep a szamitogepeden?

2010. nov. 16. 00:14
 25/38 A kérdező kommentje:
egyik, már-már sértően őszinte ismerősöm mondotta anno, h tipikus orosz k-s arcom van...hát, h ezt bóknak szánta-e, v. minek, nála nem lehet tudni, nemis boncolgattam...bocsi, de képet nem rakok ki a netre, könnyen visszaélnek vele...
2010. nov. 16. 00:20
 26/38 anonim ***** válasza:
Mivel sokat vagy egyedül, ezért már eleve "szabad prédaként" tekintenek rád.
2010. nov. 16. 00:24
 27/38 anonim ***** válasza:

kuldhetted volna emailban is, de te tudod

ebben az esetben csak annyit tudok mondani, hogy mar az elso beszelgetesbol ki lehet deriteni, hogy baratkozni szeretne, vagy kapcsolatot. ezt viszont neked kell kitapasztalnod.

2010. nov. 16. 00:28
 28/38 A kérdező kommentje:
sajnos az a gond, h 1. beszélgetésből nem mindig jövök rá...legtöbbször tök ártatlan témáról beszélünk, nem mindenki kezdi úgy, h szép a hajad, járnál velem? :)...nehéz leszűrni, főleg ha intelligens, és jól leplezi magát....volt olyan ismerősöm, akivel 3 hónapig is beszélgettünk, mire elszólta magát...szal talán bennem is van hiba, h nem vok elég fogékony az apró jelekre, v. nemtom...pedig már elég gyanakvóvá váltam
2010. nov. 16. 00:33
 29/38 anonim ***** válasza:
lehet hogy arra vart az az ismerosod 3 honapig, hogy te kerdezd meg, hogy akarsz e jarni vele, aztan nem birta tovabb. adj neki egyertelmu jeleket, hogy te egyaltalan nem akarsz kapcsolatot, esetleg meseld el neki ezt a tortenetet a sok pasival. ha kapcsolatot akar veled, akkor nem fog tobbet veled talalkozni, ha baratkozni akar, akkor megerti, es tovabbra is tudtok talalkozni
2010. nov. 16. 00:40
 30/38 A kérdező kommentje:
vele már nem beszélgetek többet
2010. nov. 16. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!