Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizok egy antifeminista lánnyal holnap. Mit kell róluk tudni?
Látom, legtöbben csak homályos fogalmat alkotnak a szó jelentéséről. Én nem mondanám az antifeminista nőt kifejezetten normálisnak, főleg, ha ezzel jellemzi elsődlegesen magát. Mi oka van ere, gondolom, politizálni, pártgyűlésre, egyetemre, főiskolára járni, szavazni, saját pénzzel rendelkezni, stb. szeret - pedig ezeket is a feministák harcolták ki neki.
Az antifeminista konzervatív gondolkodást jelent, a nő a hagyományos nemi szerepek híve, természetesnek tekinti, hogy a nő munka mellett egyedül mos-főz-takarít-gyereket nevel, esetenként arra vágyik, hogy főállású anyaként otthon maradhasson (ha összejöttök, majd szépen eltarthatod!) Ez még oké, mert mindenki másképp gondolkodik, ha valakinek ez a vágya, miért ne - CSAKHOGY az antifeministában az is benne van, hogy valamiért nagyon gyűlöli a másképp gondolkodó nőket.
Majd kiderül, ő pontosan hogy gondolja.
Igen, Jobbik.
Azt meg nem hiszem, hogy egyszerre az eltartásáról kellene beszélnünk, még csak 19 éves, én pedig 23.
Akkor érthető, 19 évesen még keresi és a jobbikban találta meg az identitását, ahol népszerű eszme az antifeminizmus (a feminizmus ismerete nélkül persze...)
Gondolom, menő is akar lenni a szép szál jobber legények előtt, azért lobogtatja az antifeminizmusát. (Be is jött neki, ha már randira hívta valaki, bár ha jól sejtem, akkor is elhívtad volna, ha nem vesz ilyet a fejébe. :P)
Feltételezem, azért tetted fel a kérdést, mert azt szeretted volna tudni, hogy a kapcsolatotokban fog-e ez gondot okozni - annyit mondok, a mienkben a feminizmus sem okoz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!