Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért zavar ez engem egy pasiban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar ez engem egy pasiban?

Figyelt kérdés
Egyedülálló vagyok. Nemrég felregisztráltam egy másik társkeresőre egy barátnőm unszolására, ahogy ő fogalmazott, sose lehet tudni hol találjuk meg az igazit. Igazából csak kíváncsiságból hagytam magam rábeszélni. Nem gondolom hogy bármi összejöhetne ebből, de azért nézelődök. Magamban úgymond értékelni szoktam a jelölteket, hogy lehetne-e dologból valami ha esetleg ismerkedni akarna velem és rámírna. És észrevettem, hogy van olyan hogy találok egy tök jó pasit, abszolút tökéletes lenne mindenben (tekintsünk el attól, hogy mi igaz ezeken az oldalakon meg mi nem, amit írt az megfelelne nekem mondjuk úgy). Kicsit jobban megnézem a képeit és észreveszem, hogy jobban áll anyagilag mint én és ez máris kizáró okká válik. Miért van ez? Nem vagyunk szegények, de pl nyaralásra nekünk nem telik. És mikor látok egy tengerparton állós képet akkor az jut eszembe, hogy biztos ha összejönnénk akkor azt akarná, hogy nyaraljunk együtt és nekem az anyagilag nem menne, ez konfliktusokhoz vezetne a kapcsolatunkban és inkább nem is foglalkozom tovább vele. Miért van ez? Miért aggódom ilyesmi miatt? Normális ez?
2010. nov. 15. 00:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ha összejöttök nyilván nem az lesz a 4. hónapban,hogy elmentek nyaralni külföldre,őis megismer téged,netán már addig fajulna,hogy a 2 család is és látná dolgokat,meg amúgy is,ha elhívna,az nem azt jelenti,hogy a részed te fizesd,de gondolom dolgozol és nálad is lenne pénz.

Szóval ez egy butaság már bocsi,ilyenek alapján választani.

Én is neten ismertem meg a barátom már 3 éve együtt vagyunk és ilyen gondunk nem volt.

2010. nov. 15. 00:42
 2/18 anonim ***** válasza:

Csak az zavar a másikban, ami benned is megvan és tagadod.

tengerparton nyomja mezítláb? Valljuk be, Te is nyomnád. Ennyi. Amúgy lehet, hogy pont ő fog segíteni, hogy ezt elérd és itt nem arra gondolok, hogy vesz neked egy repülőjegyet, vagy bármi mást! Hidd el, csak profitálhatsz abból ha bevonzol egy "teremtő" férfit az életedbe és annyi mindent tanulhatsz tőle, hogy képes leszel magadnak is megteremteni. de ez csak az én nohaum.

2010. nov. 15. 00:49
 3/18 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy 19 vagyok. Szüleimmel élek, még nem dolgozom, szal az anyagiak nem igazán tőlem függnek még.
2010. nov. 15. 01:01
 4/18 anonim ***** válasza:

Igazából pont így vagyok...csak nekem ehhez hozzátartozik az hogy volt egy barátom, nagyon gazdag családból származott...Mindnehova kocsival akart menni, ekkor kezdődtek a vádaskodások másoktól hogy csak a pénzéért vagyok vele. Már együtt voltunk 3 vagy 4 hónapja mikor elkezdett mindennap megajándékozni. Persze jól esett de zavart hogy én nem tudom viszonozni...Próbáltam a tudtára adni hogy mivan, próbáltam rábeszélni hogy sétáljunk el ide vagy oda nem kell a kocsi...kezdett visszavenni. Majd eljött a nyár. A barátai is nagyon gazdag családból valók és az ő barátnőik is.Kitalálták hogy utazzunk el külföldre nyaralni. Ez nem is okozott volna problémát ha egy szomszédos országba utazunk de ők Indiába akartak menni. Megmondtam hogy részemről nem megoldható. Mindenáron kiakarta fizetni nekem az egész utat de nem mentem bele...ekkor szakítottunk. Ez volt másfél éve.

Azóta kerülöm a gazdagokat...nem vagyunk egy szintem.Talán nem is volt hülyeség régen az hogy figyelembe vették az anyagiakat...nem volt feszültség.

19/L

2010. nov. 15. 02:14
 5/18 anonim ***** válasza:

Egy 19 éves lánynál természetes, hogy nincs még egzisztenciája. Szerintem azért zavaró, mert félsz, hogy emiatt nem lesz nála esélyed. Félsz az elutasítástól.

Ha túl sok és túl drága ajándékot kapsz, akkor nem a pénzzel van baj, hanem a pasi gondolkodásával. Úgy érezheted, hogy meg akar venni.

2010. nov. 15. 12:03
 6/18 anonim válasza:
Jöjj össze vele ugyanis azért regelt oda mert csak a nyaralós képei miatt jön vele össze valaki. Te meg menj nyaralni vele nyugodtan pénzt sem kell vinned meg lesz annak az ára ne aggódj.:D
2010. nov. 15. 15:46
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem félek az elutasítástól, inkább az aggaszt amit a 3. válaszoló leírt. hogy ő majd felajánlja, hogy fizeti helyettem a dolgokat, amit én nem tudnék. Mondjuk neki lehet, hogy nem lenne nagy anyagi megterhelés ha kifizetné az én részemet is a nyaralásnál, vagy ha megyünk vhova és fizetni kell belépőt amit én nem tudok kifizetni, de engem zavarna ha ő fizetné helyettem.
2010. nov. 15. 18:19
 8/18 anonim ***** válasza:

szerintem ez a természetes, nekem is volt , hogy egy "milliomos" csajjal volt kavarás, de egyszerűen engem zavart hogy teljesen más a világképünk emiatt, máshogy fogtuk fel a dolgokat stb, én mindig spórolósabb volt, tehát irritált hogy a szememben "szórta" a pénzt, stb... :)

Szóval szerintem ez teljesen normális és nincs vele gond, csak sajnos manapság elég sok lány a pénzre hajt, én meg nem vagyok az a típus aki 2 hét után szponzorálja majd a másik egész életét...

25/F

2010. nov. 15. 20:01
 9/18 anonim ***** válasza:

"Nem vagyunk szegények, de pl nyaralásra nekünk nem telik. És mikor látok egy tengerparton állós képet akkor az jut eszembe, hogy biztos ha összejönnénk akkor azt akarná, hogy nyaraljunk együtt és nekem az anyagilag nem menne"

1. Aki tengerpartos képet tölt fel, az nem gazdag, hanem aránylag csóró, akinek az egész évben összekuporgatott pénzéből pont futja arra, hogy néha 1-2 hetet Olaszba' nyaraljon (olcsó motelben vagy campingben megszállva), és mivel ez számára vívmány, feltölti gyorsan az iwiwre/facebookra. Gazdagok képei általában: áll a könyvespolc előtt, áll a kertben, áll egy pasztelszín fal előtt.

2. Ha a ffi gazdagabb a nőnél, az csak a hagyományos nemi szerep, ami nem kell, hogy zavarjon. Fordítva rosszabb.

3. Ha azt akarja, hogy nyaraljatok együtt, akkor

a) ha tényleg olyan gazdag, majd fizeti a te költségeidet;

b) ha nem is annyira gazdag, akkor majd együtt nyaraltok, de olcsóbb helyen.

Probléma megoldva.

2010. nov. 16. 04:26
 10/18 anonim ***** válasza:

tegnap 18:19

Te, a gazdagok azért vannak, hogy meghívják a csórókat. Még nem jöttél rá? Ne feszélyezzen. Amikor csóró voltam, mindent - italt, utazást - a gazdagabb barátaim fizettek. Őket nem verte földhöz, mert ugye gazdagok, én örültem neki, ők meg örültek, hogy nagylelkűek lehettek. Probléma megoldva.

2010. nov. 16. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!