Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életem egy vicc . Szerintetek is?
Hát miért mész ha nem szórakozni? LOL
Nem hiszem el, hogy ennyire érdekel mások véleménye.
Ictenem mááárrr!
Pedig istenem de normális gyerek voltam kedves voltam nem bántottam senkit és ezt érdemlem , ???
Nem akartam nagy célokat az életemben csak egy normális családot gyerekeket egy normális feleséget de hát nekem nem ez volt megírva ...
Csak tudnám , hol rontottam el .
Legfőképpen meg az idegesít , hogy nem egyszer nem kétszer láttam olyanokat , hogy egy kib..szott ronda pasi volt egy tök szép lánnyal és ilyenkor kicsit elgondolkozok a dolgokon , hogy ez , hogy lehet ??? Ja középsuliban volt egy oszt társam kiba...szott bunkó volt de a szó szoros értelmében mindenkit nagyon kegyetlenül leoltott fiúkat lányokat egyaránt , és b-meg minden csaj őt Istenítette a suliba , pedig szépnek egyáltalán nem mondható...
Hova akarsz még gyereket meg feleséget?
Ugy beszélsz mintha 70éves lennél. és nem jött össze az élet :S
"Legfőképpen meg az idegesít , hogy nem egyszer nem kétszer láttam olyanokat , hogy egy kib..szott ronda pasi volt egy tök szép lánnyal és ilyenkor kicsit elgondolkozok a dolgokon , hogy ez , hogy lehet ??? "-
- MOndjuk úgy, hogy az a kib@szott ronda csávó összeszedte magát és nem siránkozott, hogy ő milyen ronda hogy semmi esélye, és látod SIkerült neki!
Neked is lenne esély sok mindenre, csak nem látod meg magadban a reményt, csak a hülye negatív gondolataiddal elásod magadat, és nem engeded, hogy érvényesülj! Pedig én tudom, hogy nem vagy egy senki . Senki sem az valójában, csak az emberek hajlamosak arra, hogy ezt érezzék magukkal kapcsolatba! Pedig mindenki VALAKI! Egy egyén. Csak találd meg magadban azt, amit észre kell, hogy vedd!
19 éves vagy még bőven ráérsz családalapítással, s nem is kellene foglalkozni azzal, hogy 19 évesen meg szűz vagy. És az vagy? Akkor meg mi van. Ha a barátaid kinevetnek emiatt, akkor nem a barátaid. Ha a leendő barátnőd kinevet(ne) emiatt, akkor ő nem is érzett irántad semmi komolyabbat...
Egyébként meg saját magadnak generálod a problémákat. Alacsony önbizalommal rendelkezel, de azért még ráteszel egy lapáttal, hogy sajnáltatod magad. Hidd el van más, aki sokkal rosszabb helyzetben van, mint te...
fel a fejjel, változz meg..
mindig van rosszabb haver..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!