Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életem egy vicc . Szerintetek is?
Ha egy topmodell kinézetű lány vagy egy átlagos kinézetű lány között lehetne válsztani melyiket választanád? Gondolom az elsőt.
Ne álszenteskedjünk.
A másik az, hogy milyen lányokat fűzögetnek a gazdag, milliomos pasik? Biztos nem azokat akik átlagosan néznek ki, vagy hétköznapiak. Gondolom sok olyan nő közül válogatnak, akik valóban szépek, csinosak...És nem a hétköznapi rétegből fognak válogatni.
Én tudod mit sajnálok? Hogy ilyen lett ez a mai világ. Hogy annyi férfi és nő van, akik pont emiatt nem kezdenek bele egy kapcsolatba. Mert nulla önbizalmuk van, senkiknek érzik magukat, azt hiszik, hogy ha nem olyanok, mint akik a médiában szerepelnek akkor semmit sem érnek! Pontosan elérték a nagyhatalmak azt amit akartak, hogy az emberek depressziósak legyenek, hogy ne érezzék magukat értékesnek. Mert valljuk be, nap mint nap mindig csak a tökéletességel" találkozunk tv, újságok, stb...
Néha azt kívánom bár inkább 20-40 évvel ezelőtt éltem volna. Akkor még ilyeneken nem filóztak az emberek.
A másik meg az, hogy annyi átlagos párt látok...pl van úgy , hogy átlagos férfi szép csinos nővel, vagy egy jóállású férfi átlagos, vagy csúnyácskább nővel...
Nem az a lényeg, hogy gazdag vagy-e, vagy milyen kocsid van... A kisugárzás a fontos. Az önbizalmad. A személyiséged. De mindegy feleslegesen irogatom ezeket le, úgy sem értetek a szóból.
Nem tudom miért hiszed azt, hogy te egy senki vagy.
pfff jajmár!
A nem átlagos lányok mennek legjobban a pénzre!
Az meg hülyeség, hogy ha átlagos és gazdag között kellene választani mindenki a gazdagot választaná!
Nekem átlagos barátom volt és volt, hogy gazdag pasi próbálkozott nálam.
Elküldtem a pcsába pedig már nem volt barátom.
És én nem se vagyok gazdag teszem hozzá.
14:50-esnek totál igaza van!!!!
Amúgy leginkább a fiatalok azok akik a pénzre meg a szépségre mennek.
Mert az én sulimban is az a divat sajnos ha nem vagy elég szép meg nem a márkás cuccokban nyomulsz akkor egy senki vagy. De hát igazából az a senki aki ezeket a véleményeket még komolyan is veszi. És még senkinek is érzi magát mert azt éreztetik. Én marhára lesza.tam mit gondolnak rólam.
Egyébként meg ne félj a lányoktól.
Mindenkit érnek csalódástól, de én is nevetettem már ki magam.
Istenem tuléltem! És inkább beprobálkozok annál aki bejön, mint elbujok a sarokban. Mert ha nem probálom akkor azon rágódom egész életemben mi lett volna ha...
20/L
önbizalom nem egyenlő a kocsival meg nem tudom még mit írtál!
Nyugi,relax,ismerkedj és ha találsz társat, jobb kedved lesz,és simán meglesz a kocsi is!Mert lesz kedved küzdeni és ja sok milliomos kb.10 év munkaviszony után lett az,még fiatal vagy!na nyugi van :) bármit elérhetsz,ha hiszel benne
a legtöbb ember átlagos, és mégis mindenki megtalálja a párját, különben kihalt volna az emberiség
csak egy példa: apád gazdag, anyád meg topmodell kinézetü?
valszeg nem, mert akkor nem itt siránkoznál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!