Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életem egy vicc . Szerintetek is?
Amúgy meg az is lehet , hogy nekünk átlagos embereknek ki kell halnunk ahhoz , hogy a tökéletese emberek újra benépesítsék a Földet és akkor legalább az akkori fiataloknak nem lenne ilyen problémája , ..Mindenki gazdag családból származna mindenki tökéletes lenne ... Most szelektálódik a Világ és én is azt sajnálom , hogy nem a régi világba születtem ...
A lányoknál azért nem próbálkozok mert akárhová mentem eddig mindenütt csak elviselnek az emberek , nem tudom , hogy miért nem vagyok egy feltűnő jelenség , a középsuliba mikor már majdnem ott voltam , hogy odamegyek valakihez mondták a többiek , hogy ha ki akarod röhögtetni magad akkor menj . Meg hát igen az egész suli jót szórakozott volna azon , hogy egy lány elküld engem a p......csába
Sztem nem lett volna ciki.
De am ha el is küldene ez csak 1hétig lenne hír.
Sztem sok fiatal probálkozik másnál suliban és esik pofára. Hát istenem akkor mivan? Nem csak te járnál így.
nem kell foglalkozni másokkal
ennyi!
Én is elég önbizalomhiányos vagyok, de amikor ezeket olvasom, megnyugszom, hálisten ennyire elkeseredett remélhetőleg sose leszek. Nem volt még barátnőm, na és? Tudom, hogy lesz, azt is, hogy már lehetett volna, csak nem jött be, és már akkor sem az volt a célom, hogy legyen valaki, akire ezt rámondhatom, hanem akivel egy normális kapcsolatom lehet, meg tudok beszélni dolgokat és lelki támaszok vagyunk egymásnak.
Az a te bajod, hogy erről egyedül te tehetsz, senki se fog odamenni, és megváltani ilyen formában. A másik az, hogy igazad van, az iskolatársaid nemet mondanának, mert már ismernek téged, és van egy kép rólad. De nem belőlük áll a világ, végtelen számú lehetőség van még más embereket ismerni. Ott lesz a főiskola, munkahely (akár több is), főleg, hogy ott már komolyabban is gondolkodnak erről. De bármikor fogsz egy veled egykorú rokont/havert, elmész vele egy esti programra, minden alkalom új lehetőség.
Aki nem ismer téged, annak mindegy, hogy ezelőtt milyen voltál, azt látja, hogy most milyen vagy, és az alapján ítél meg.
Ha barátaid sincsenek, még az sem tragédia, mert azon is bármikor lehet változtatni. Ha pedig azér vagy elkeseredve, mert iskolán kívül nincs életed, akkor pedig kezdésnek kezdj önállósulni. Pl menj el moziba egy filmet megnézni, hívd el egy haverod kocsmázni stb
de beteg..
prostihoz elmennél? pffff
Nekem például nem kell gazdag meg hude helyes pali.
Na de ha prostihoz járna tuti nem kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!