Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon ronda (és csóró) pasinak van esélye párt találni? 25/F
Van.
De egyáltalán nem könnyű.
Ha pedig ezzel idegesíted magad, ezen eszed magad (főleg, ha valaki pont ezzel b*sztat), akkor szépen ez felerősödik benned, s lesz egy szép önbizalom hiányos negatív kisugárzásod.
Te se jönnél össze neked nem tetsző nővel nem? Akkor hol a probléma?
Itt szidják a picit molettebb meg kövér nőket a pasik, aztán meg sírnak, hogy a csajoknak csak a külső jön be, brühűűűű, mintha ti is így válogatnátok, neeeem?
Képmutató bagázs. (aki ezt csinálja)
13:16-es!
Szerintem itt senki nem szidta a kövér nőket, csak hát a legtöbb férfinek nem az öreg, többgyerekes, kövér csúnya nők az esetei, ezért vannak negatív fényben felemlítve ők.
Én nem szidom a kövér, csúnya nőket, csak közöltem a kérdezővel, hogy mivel a szép lányok válogatósak külsőre, ezért számítson arra, hogy csak a csúnyább nőknek fog kelleni, akiknek nem jut jobb pasi. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
Lehet, hogy a szépség relatív, de ez csak bizonyos határokon belül, de vannak olyan emberek, akik a legtöbb ember szerint csúnyák / visszataszítóak - én ezeket értem csúnya alatt.
Azt meg nem hiszem, hogy a kövéreket így en bloc szidják, maximum kifejezik a véleményüket arról, hogy sokaknak nem jönnek be, de ez meg szimpla tényközlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!