Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy bárhogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy bárhogy udvarlok is, soha nem kapok visszajelzést?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt bartnőm, nem igazán értettem soha, hogy hogy megy ez... hogy hol van a "töketlen, mert nem mer udvarolni" és a "rámenős, mert állandóan nyomul" közötti határ. Én igyekszek mindent megtenni, és amikor a lánnyal beszélgetek, mindig mosolyog, és tök aranyos és úgy látom, mintha tetszene(/-nék) neki, viszont magától soha nem jön oda hozzám, magától soha semmilyen célzást nem tesz. Még akkor sem, ha ott vagyok a közelében... oda se fordul, rám se pillant, semmi. Most ez az én hülyeségem? Már megint csak beképzelem, hogy tetszek valakinek, és hagyjam a fenébe? Vagy ez így lenne normális? Én nem érzem annak. Valami kölcsönösség szerintem itt is kellene, hogy legyen...

Mit gondoltok?

18/f

2010. nov. 10. 16:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azt mondta, hogy te nagyon vágod a jeleket, de nem volt még barátnőd. Vagyis lövésed sincs róla.
2010. nov. 12. 20:49
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem viszonozza ha nézed, még csak rád sem pillant? Akkor valószinűleg nem tetszel neki :(

Egyébként meg lehet hogy nincsenek is jelek, mert pl pasija van a lánynak, mégis tetszel neki. Tapasztalatból mondom, bár ilyenkor meg nem szép dolog belepiszkálni más kapcsolatába, így ez esetben sajnos felejtős a dolog.

2010. nov. 12. 21:36
 13/21 A kérdező kommentje:

"Nem viszonozza ha nézed, még csak rád sem pillant? Akkor valószinűleg nem tetszel neki :( "

Épp ez az, hogy néha elkapom, hogy rámnéz, és néha össze is nézünk, de magától ő nem szokott kezdeményezni. (pl. beszélgetést)

"Egyébként meg lehet hogy nincsenek is jelek, mert pl pasija van a lánynak, mégis tetszel neki."

Pasija tuti nincs, ebben az egyben biztos vagyok.

2010. nov. 12. 23:50
 14/21 A kérdező kommentje:
ÍRJATOK MÉG!!!
2010. nov. 13. 10:34
 15/21 anonim ***** válasza:
Amit leírtál a kérdésedben az tipikus az az eset amikor a lány kedvel de csak mint embert de pasiként nem viszont az a "nem akarlak megbántani, hogy elmondjam, hogy nem jössz be..." na kb ez lehet de én ezt annyira utálom :S ilyenkor tudnék falra mászni mért kell az ember agyát húzni azzal hogy azt mutatja mintha szimpatikus lennél neki, közbe meg nem.
2010. nov. 13. 11:49
 16/21 A kérdező kommentje:

Elhatároztam, hogy jövő héten elhívom valahova vagy egyszerűen csak megkérdezem. Lesz ami lesz!

Ha érdekel az eredmény, majd megírom:D

2010. nov. 13. 12:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha beszélgetsz vele mosolyog meg érdeklődő biztos kedves lehet és az is valószínű hogy szimpatikus vagy neki. DE a nők szeretik ha küzdenek értük próbálkozz sokat vagy merészen állj elé mindent bele. Mond el neki
2010. nov. 13. 13:31
 18/21 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2010. nov. 22. 12:16
 19/21 A kérdező kommentje:
Azt én is szeretném tudni... meghívtam jövőre a szalagavatónkra, hogy lenne-e kedve velem táncolni, és igent mondott, de ebből sztem nem derül ki egyértelműen... Különben is mondta, hogy addig még sok idő van, szal lehet, hogy nincs is kedve...
2010. nov. 22. 14:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Jövőre hívtad meg? Ez vicc, egy jó csajnál naponta annyi pasi próbálkozik, mint ahány nap múlva lesz "randitok" :D.

Sürgősen lépj valami konkrétabbat szerintem.

2010. nov. 22. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!