Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lány akinek udvarlok joggal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány akinek udvarlok joggal megsértődött. Mit tegyek? 16F

Figyelt kérdés
Udvarlok egy szép lánynak 1.5-2 hónapja. Nem hívtam őt 4 napig(pénteken nem volt), pedig beteg, hőemelkedése van és nagyon rosszúl érzi magát. Csak ma írtam, hogy hogy van, ő meg ezt írta vissza: "Egy kissé elkéstél ezzel. Tudod, hétfőig NAGYON vártam arra, hogy érdeklődj, mi is van velem. Figyelmetlen vagy és semmibe vettél, pedig csak egy csörgetés vagy SMS lett volna!!! :( Hát ennyire becsülsz csak? Ennyit se érek? Azt hittem, te figyelmesebb vagy ennél, nagyon elszomorítottál. Szép hogy megkérdezted most, csak ezt elöbb is lehetett volna. :( Most nincs kedvem beszélni veled. Gondolkozz el, hogy esetleg miért." Mit tegyek? :( Vérig sértettem? Nagyon sajnálom a dolgot! :,(
2010. márc. 23. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

háát basszus, hagyd a francba ezt a hisztérikát

nem vagy még a barátja h minden nap hívnod kéne

áhhh...h vannak ilyen lányok :S

15/L

2010. márc. 23. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
tök igaza van a lánynak.
2010. márc. 23. 22:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez csak hiszti... bár nem tudom milyen a kapcsolatotok, de 4 nap az nem a világ vége. Ha ilyen könnyen megharagudott, szerintem könnyen helyre is lehet hozni, látogasd meg, vagy tűzz a kerítésükbe pár szál rózsát egy bocsánatkérő kis levéllel.
2010. márc. 23. 22:17
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem is kicsit túlzás amit a csaj írt, de azért próbáld meg kiengesztelni valamivel.
2010. márc. 23. 22:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Igaza van a csajnak,igazán hívhattad volna.Nekem ebből az jönne le,h nem is érdekellek annyira.De próbálj vele beszélni,sőt,ha vennél neki virágot,az jobb lenne.
2010. márc. 23. 22:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is joggal haragszik. :( A kapcsolatunk nagyon jó, nagyon közel vagyunk egymáshoz, mondom, udvarlok neki. Nagyon nagy bunkóság volt tőlem, hogy nem írtam és bánt a dolog. :(
2010. márc. 23. 22:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát azért neki is van egy stílusa.

Hagyd a "3,14"-csába szerintem is .

2010. márc. 23. 22:25
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Hogy te mekkora papucs vagy! 16 évesen! Istenem. Én nő vagyok de ekkora hisztit egy ilyenért sosem csapnék! Még ilyet :S Hagyd a fenébe, egyáltalán nem jogos a sértettsége!
2010. márc. 23. 22:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Ennyi? Ennyin kapta fel ennyire a vizet? Háhh... hát én tuti nem kezdenék el így hisztizni... Az a lényeg, h érdeklődtél iránta, ő meg... Ez a csaj... Mért lenne kötelező minden nap hívnod? Nem is jártok! Ez egy túlreagált hiszti-roham volt.
2010. márc. 23. 22:31
 10/12 anonim ***** válasza:
A szó amit kerestek az a ri_banc
2010. márc. 23. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!