Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lány akinek udvarlok joggal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány akinek udvarlok joggal megsértődött. Mit tegyek? 16F

Figyelt kérdés
Udvarlok egy szép lánynak 1.5-2 hónapja. Nem hívtam őt 4 napig(pénteken nem volt), pedig beteg, hőemelkedése van és nagyon rosszúl érzi magát. Csak ma írtam, hogy hogy van, ő meg ezt írta vissza: "Egy kissé elkéstél ezzel. Tudod, hétfőig NAGYON vártam arra, hogy érdeklődj, mi is van velem. Figyelmetlen vagy és semmibe vettél, pedig csak egy csörgetés vagy SMS lett volna!!! :( Hát ennyire becsülsz csak? Ennyit se érek? Azt hittem, te figyelmesebb vagy ennél, nagyon elszomorítottál. Szép hogy megkérdezted most, csak ezt elöbb is lehetett volna. :( Most nincs kedvem beszélni veled. Gondolkozz el, hogy esetleg miért." Mit tegyek? :( Vérig sértettem? Nagyon sajnálom a dolgot! :,(
2010. márc. 23. 22:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha még nem írtzál neki azóta, akkor nem késtél el, de esetleg megjegyezhetnéd halkan és finoman, hogy bizonyára neki is van telefonja, vagy e-mailje, és igazán írhatott hívhatott volna - minderre rákontrázni azzal a kérdéssel, hogy: Esetleg azt várod, hogy csak én kereselek, csak én érdeklődjek, csak én fordítsak figyelmet rád és én nem is kapok semmit? Aztán meg papolhatsz neki arról, hogy kölcsönösségre van szűkséged és kiábrándító számodra az a viselkedés, hogy miután nemhogy nem keresett és te ezt szó nélkül tűrted, de még neki ál feljebb :D:D:D:D:D:D:D
2010. márc. 23. 22:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma jött suliba és beszéltünk a dologról. Nos, a következő történt: bocsánatott kértem tőle, hogy nem kerestem. Ugyanakkor kérdőre vontam, hogy bizony neki is megvan a címem, hát miért nem Ő írt? Valamint azt mondtam neki finoman, hogy túlreagálta a dolgott. És magába nézett, belátta, valóban nagyon ostobán kezelte a dolgott. A vége az lett, hogy mind a ketten elnézést kértünk egymástól. :) És... Megöleltem őt! Átkaroltam, magamhoz szórítottam. Finoman közeledtem az arcához, a szemébe néztem mélyen... És megcsokoltam. :D Ez volt az első csókunk(mármint a mi kapcsolatunkkon bellűl az első). :) Szóval ez a kis "vita" igazán közel hozott egymáshoz és rádöbbentünk milyen fontos is a másik! :) :D

2010. márc. 24. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!