Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy csaj de úgy veszem észre hogy nem érdeklem őt. Mit tehetek?
Köszönni köszön de ha beszélek vele akkor nem nagyon kérdez, csak válaszol pedig tudom róla hogy nem egy szótlan csaj.
Hogyan kelthetem fel az érdeklődését?
Lehet hogy azért nem nagyon beszél mert le akar rázni?
Sztem ha elhívnám valahova akkor nemet mondana de azért majd kipróbálom hogy mit válaszol.
Szerintem feltétlenül próbáld meg hogy nem-e lenne kedve elmmeni sétálni vagy valami!
Amúgy milyen messze laksz tőle?
Sztem ne feltétlen mert ezt már én is csinálom miel h ne legyen feltünő
Ugyhogy nem hiszem hogy leaka rázni csak viszafogotabb veled szembe,neked kéne lépni ;)
Akkor gondolom egy utcába laktok.
De írtad h 20 év alattiak vagytok.
Ha egy suliba jártok akkor viszont könnyebb lenne mondjuk igaz h erre nem a suli a legalkalmasabb ilyen dolgokat véghezvinnni.Viszont mondj neki olyan dolgokat amire válaszolna is nehogy valami hülyeséget mert akkor tuti hogy nem fogod érdekelni.Lehet h már most is érdekled de nem mutatja.Próbálj érdezni a hogy létéről vagy mondjuk ha van állata arról.Ha már kicsit jobban megismerted nyugodtan elhívhatod sétálni ha nem-et mond nem de feltétlen próbáld meg mert csak így derithted ki hogy most mi is van.Ha igent mond esetleg elihetnél valakit "keritőnek"
Amm egy suliba jártok?
És hány év korkülönbség van köztetek?
Nem egy suliba járunk.
Ő elsős én meg jövőre végzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!