Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy csaj de úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy csaj de úgy veszem észre hogy nem érdeklem őt. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Köszönni köszön de ha beszélek vele akkor nem nagyon kérdez, csak válaszol pedig tudom róla hogy nem egy szótlan csaj.

Hogyan kelthetem fel az érdeklődését?

2010. nov. 9. 19:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

lehet hogy csak fél, csak barátilag próbálj közeledni hozzá majd kiforrja magát a dolog

sok sikert:D

2010. nov. 9. 19:51
 2/17 anonim ***** válasza:
szerintem ez veszett ügy, keress mást.. sajnálom :S
2010. nov. 9. 19:54
 3/17 anonim ***** válasza:

Próbálkozz még. Én alapvetően is félénk vagyok. (baráti társaságban nem), de ha egy pasi tetszik, még félénkebb. Ha nem tetszik, azt nagyon nyíltan kimutatom(nem bunkón), szóval azt biztos észreveszi.

Velem már olyan is előfordult, hogy a pasinak, aki tetszett, "elfelejtettem" visszaköszönni.

2010. nov. 9. 19:54
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehetséges, hogy csak megijedt, én is be lennék tojva, ha beszélnem kéne a sráccal, aki tetszik. :D Legalábbis az elején. Ha jobban megismeritek egymást gondolom majd felenged.
2010. nov. 9. 19:55
 5/17 anonim ***** válasza:
Milyen korosztályba tartoztok?
2010. nov. 9. 20:00
 6/17 anonim ***** válasza:

Talán menj oda, és kérdezd meg!

Ha meg nem vagy ilyen ffi, akkor csak siránkozz itt utána...

2010. nov. 9. 20:17
 7/17 A kérdező kommentje:
20 év alattiak vagyunk
2010. nov. 9. 20:47
 8/17 anonim ***** válasza:

kérdezz tőle olyanokat amihez hozzá is tudna fűzni.És persze gondolom zavarba vagytok

Amm hány éves vagy?

2010. nov. 12. 18:38
 9/17 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban!
2010. nov. 12. 19:20
 10/17 anonim ***** válasza:

nekem is volt hasonló.... bár az randi volt..... úgy féltem, h csak a kérdésekre válaszoltam és nem túl bőven..... amúgy suliba meg már lekel állítani, mert már idegesítően sokat pofázok.....

és tetszet a srác..... és az lett a vége, h úgy, mint te azt hitte, h nem jön be és nemis érdekel és azért beszélek vele így.....

2010. nov. 12. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!