Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még mindig hiányzik a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig hiányzik a volt barátom, úgy érzem ő kell és még mindig szeretem. De őt nem érdeklem, mint csaj. Mit tehetnék így?

Figyelt kérdés

5 hónapja szakítottunk, fél évig voltunk együtt, ő hagyott ott, mert nagyon sok volt a veszekedés, pedig imádtuk egymást, de nagyon betett a kapcsolatunknak. Azóta volt egy másik barátom 2 hónapig, de ő is rájött, hogy még a volt barátnőjét szereti és kibékült vele, szakított velem. Én is míg vele voltam, végig visszasírtam az előző barátom, mivel ő sokkal jobban szeretett és megbecsült.

Néha szoktam vele buliban találkozni, akkor is én megyek oda hozzá 2 puszira és ennyi. 1-2 hónapja egy sms-ben megkérdeztem tőle, nem-e bánta meg a szakítást, azt mondta, hogy nem, mert azóta rendeződött az élete és jobb nekünk így. De én nem így gondolom. Még mindig szeretem és úgy érzem nem találok nála jobbat, ő volt az egyetlen, aki annyit tudott nyújtani, amennyit senki más eddig. Szerintetek vissza tudnám szerezni? Esetleg ha legközelebb összefutok vele buliban, hívjam el beszélgetni? Van értelme egyáltalán? Úgy érzem szeretem. :( Ti mit tennétek? Vagy kezdjek valakivel új kapcsolatba?

2009. okt. 8. 23:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ő nem akarja,akkor nem tehetsz semmit. Tudja,hogy te benne lennél,de még így is nemet mondott,szerintem nincs értelme a könyörgésnek.Elcsábítani talán el tudnád,hisz pasiból van és tudod,hogy mire indul be,de a szerelmet erőltetni nem lehet!Tényleg jobban jársz,ha valakivel tiszta lappal kezdesz.Lehet,hogy idő kell neked,az az 5 hónap nem olyan hú de sok,ráadásul ezalatt már volt egy 2 hónapos kapcsolatod,ami bizonyította,hogy még nem felejtetted el a volt párod,vagyis idő kell neked!Add meg ezt magadnak,addig próbálj meg az életedben olyan célt keresni,ami boldoggá tesz.Legyen az munka,suli vagy a saját testeden változás,fogyókúra vagy tényleg bármi,csak legyen sikerélményed és foglaljon le.Az idő sok mindent helyre tesz és bármikor megjöhet a nagy Ő,akiről most úgy gondolod nem létezik,csakis a volt párod lehet az.Nem biztos!Drukkolok neked,hogy minden jóra forduljon :)
2009. okt. 8. 23:59
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem egyedülléttel (úgy értem, férfi nélkül) lehet ezt leghamarabb lezárni. és ha nem viszonozza, akkor hidd el, könnyen ki fog szeretni belőle. addig barátnőzz, vásárolgass, esetleg ismerkedj más férfiakkal, de ezen kívül bármi csajos dolog belefér. :-)
2009. nov. 11. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:

*ki fogSZ szeretni belőle

de ha összejössz vki mással, azzal nem érsz el semmit. a flört ok, de ha nem zártad le (márpedig úgy tűnik), akkor csak gallyra menne a kövi kapcsolatod

2009. nov. 11. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!