Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig hiányzik a volt barátom, úgy érzem ő kell és még mindig szeretem. De őt nem érdeklem, mint csaj. Mit tehetnék így?
5 hónapja szakítottunk, fél évig voltunk együtt, ő hagyott ott, mert nagyon sok volt a veszekedés, pedig imádtuk egymást, de nagyon betett a kapcsolatunknak. Azóta volt egy másik barátom 2 hónapig, de ő is rájött, hogy még a volt barátnőjét szereti és kibékült vele, szakított velem. Én is míg vele voltam, végig visszasírtam az előző barátom, mivel ő sokkal jobban szeretett és megbecsült.
Néha szoktam vele buliban találkozni, akkor is én megyek oda hozzá 2 puszira és ennyi. 1-2 hónapja egy sms-ben megkérdeztem tőle, nem-e bánta meg a szakítást, azt mondta, hogy nem, mert azóta rendeződött az élete és jobb nekünk így. De én nem így gondolom. Még mindig szeretem és úgy érzem nem találok nála jobbat, ő volt az egyetlen, aki annyit tudott nyújtani, amennyit senki más eddig. Szerintetek vissza tudnám szerezni? Esetleg ha legközelebb összefutok vele buliban, hívjam el beszélgetni? Van értelme egyáltalán? Úgy érzem szeretem. :( Ti mit tennétek? Vagy kezdjek valakivel új kapcsolatba?
*ki fogSZ szeretni belőle
de ha összejössz vki mással, azzal nem érsz el semmit. a flört ok, de ha nem zártad le (márpedig úgy tűnik), akkor csak gallyra menne a kövi kapcsolatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!