Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem megy az ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés

24 vagyok, volt már pár kapcsolatom tiniként egy hosszabb, aztán mikor annak vége lett tartotram egy kis szünetet. Kb egy éve kezdtem el újra a társkeresést, de nem sok sikerrel.

Egyrészt nem igazán találok ismerkedésre nyitott lányokat a korosztályomban (a 20 alattiakat kicsit fiatalnak érzem), másrészt pedig ha sikerül is találnom valakit akkor kb egy-két hónap ismerkedés alatt rájövünk hogy nem igazán illünk össze.

Velem van a baj, vagy csak ennyire nincs szerencsém? És ha utóbbi más hogy oldotta meg ezt a helyzetet?

tegnap 17:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Miért rójátok fel az 1-2 hónapot? Én fél év után is szakítok, ha valami nem stimmel és nem is tudunk változtatni rajta. De milyen jó, hogy 1-2 hónap alatt valaki eldöntötte, hogy az adott randi partnerével marad és a f@xt érdeklni, majd szakítunk 5 év múlva jeligével elvannak.
tegnap 21:32
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Milyen magas és hány kg vagy?

Ez a 0. lépés.

By the way a nők egy időben több pasival kavarnak és eddig mind talált jobbat nálad.

Sokszor hetekig húzzák, az időt a végén meg kapsz egy bocsit. na pufff

Tenni kell rájuk egy kis nyomást, azt mondom tegyenek a kapcsolatért. Ha tesz is vallamit abból talán látszik hogy van benne valami szándék komoly kapcsolatra.

ma 02:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem vagyok nagyon magas, de cserébe atletikus.

De nem a kinézettel van baj, meg nem is azzal hogy egyszerre többmindenkivel ismerkednének. Plusz ha látom hogy nem kölcsönös az érdeklődés, akkor én hozom fel hogy vagy változtat valamin vagy ennek nincs értelme. De ilyen még nem volt.

ma 07:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ismerkedj tovább, és teljesen normális ebben a korban, hogy egy 20 éves nő/férfi, nem fog élete végéig a párjával maradni, kísérletezik, keresi, hogy mi neki a jó, mi nem, és lép, ha úgy látja, nem jó és igen, rengeteg embernek vannak kötődési problémái, meg maximalizmusa akár csak a párkeresésben. Ez van, nem csak neked nehéz, válogatnak az emberek.

Amúgy neked is jót tesz, ha többféle embert megismersz, és látod, hogy mit szeretnél, mit nem (jellem, karakter, kommunikációs stílus, stb) és már ezeket figyelembe véve hamarabb le tudsz zárni 1-1 ismerkedést.

ma 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!