Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi helyszínnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi helyszínnek az állatkert jó választás?

Figyelt kérdés
Mindketten a 20as éveink elején vagyunk.

ma 12:35
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Hát megszoktam beszélni előtte, csak azért gondolkodók előre, hogy ne csak így bedobjam neki a közösbe hogy "höhö, tali? De amúgy őőö fogalmam sincs mit csináljunk" hanem hogy lássa hogy van ötlet, max elmondja hogy nem szereti, vagy nem tudom..

ma 18:23
 32/38 anonim ***** válasza:
Ez így tökéletes. Egy ötletnek az állatkert is jó lehet, de gondolkozz még olyanon, amit az időjárás nem befolyásol.
ma 18:27
 33/38 anonim ***** válasza:

Nagyon görcsölősnek tűnsz, kérdező.

Nem az államvizsgád lesz, ahol szigorú professzorok fognak szétszedni, hanem csak egy randi.

ma 18:27
 34/38 anonim ***** válasza:
Első randinak nekem nem tetszene, pedig szeretem az állatkertet. Csak mert az nálam egy sok órás program, nem akarnék egy 6-8 órás randit. Inkább valami rövidebb kiallítás, mondjuk ha szeretitek Lego, vagy biodóm, vagy valami kisebb vadaspark, esetleg koripálya, valami számotokra érdekes kiállítás ami 1-3 óra alatt megvan.
ma 18:55
 35/38 anonim ***** válasza:
A budapesti? Nemrég voltam, elég kiábrándító lett
ma 18:59
 36/38 A kérdező kommentje:

Jójó, értem. Bár azért a 8 órát nem tudom, hogy számoltad ki az állatkertre, szerintem még kiskoromban sem maradtunk ott annyit a családdal, pedig akkor mindent többször megnéztünk, ettünk, és még kártyáztunk is a padoknál, de bőven nem voltunk 8 órától ott😅

ma 19:45
 37/38 A kérdező kommentje:
8 órát ott*
ma 19:58
 38/38 anonim ***** válasza:
Nekem sikerül, óriási a budapesti, minden részét bejárom alaposan, és kaja, kv, büfé, nagyszikla, körhinta, kisvonat, játékok, látványetetés, vagy csak olvasgatok. 😅 Imádom! Nyáron simán elmegy az idő. Jó, télen lehet kevesebb lenne, nem szeretek odafagyni.
ma 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!