Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj az, ha a pasi, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az, ha a pasi, akivel ismerkedünk, másfél napja nem keres?

Figyelt kérdés
Eddig minden nap beszéltünk...és tudja, hogy nekem az előző kapcsolatomban ezzel kapcsolatban volt rossz tapasztalatom. ( A volt barátom szó nélkül lépett le...)

tegnap 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez neked most többszörös szívás. Ugye ott a múltadból a rossz érzés, hogy csak így szó nélkül eltűnt, lelépett a volt barátod. Ez akaratlanul is jó darabig ott fog kísérteni, ha ideig óráig nem jelentkezik a másik fél. Meg ott a szutyok és jellemtelen ghostingolós trend, hogy sokak szerint ez oké és nyugodtan lehet. Egyre többször látok ilyen kérdéseket, hogy akár fél nap, 1 nap után most akkor ghostingolt-e a másik, mert ha tényleg számítottál rá és jónak érezted, akkor baromi zavaró lehet a tudata hogy esetleg megtörténik. És hát egyre inkább meg, tény.

Amíg ez a szarság nem volt elterjedve tömegesen, csak pár önző, személyiségzavaros alak űzte (2015 előtti idők), addig teljesen nyugodt volt mindenki, ha mondjuk valaki pár napra nem jelentkezett. Max utólag mondta mi történt, de nem húzott be kételyeket és rossz érzéseket a hiánya, mint manapság. Szóval neked így most duplán nehéz.

De amúgy menet közben átfutottam a kommenteket, és látom hogy ez nem is egy ismeretlen idegen, hanem a munkatársad. Akkor pl hogy kezeld a helyzetet, mondjuk kérdezd meg élőben hogy hányadán is álltok?

tegnap 18:07
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

Bármi közbe jöhetett neki, ha eddig rendesen, normálisan írt.

Vagy lehet te mondtál neki valami olyat.

Vagy nem reagáltál valami fontosra.

Vagy szimplán megunta az írogatást, hogy nem történik semmi.

Vagy sosem kezdeményezel nála, és valahogy tesztelni akarja az érdeklődésedet.

Amúgy, ha látod, hogy nem ír, akkor akár te is megkérdezheted tőle, hogy "szia, mi újság?:)".

Ezt a régi sérelmet - tudom, hogy irtó nehéz - de jó lenne elengedni, mert más kapcsolataidra is rá fogja nyomni a bélyeget:( És lehet sokkal több rosszat látsz bele, mint ami valójában lehet.

tegnap 18:30
 13/15 anonim ***** válasza:

9

Ah micsoda tróger alak. :(

tegnap 18:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, persze ha hetek óta minden nap beszéltek, akkor feltűnő..De szerintem nem jelent semmit
tegnap 22:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon bunkó sosem csináltam ilyet nővel. Sajnálom hogy ilyen pasit fogtál ki....
tegnap 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!