Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznatok olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznatok olyan nővel akinek 40 tinderes randira volt egy év alatt?

Figyelt kérdés
És ebből csak két emberrel feküdt le és 8cal volt csók és második randi

febr. 19. 19:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Én átlagban 10 nővel találkoztam, mire eggyel igazán tetszettünk a másiknak.

40 randi az másfél hetente egy.

Mégis ha nincs senkije, minek üljön otthon.

De amúgy meg mi a lóbaj közöd van hozzá, hogy hány randija volt? Másba nem tudsz belekötni?

febr. 19. 23:49
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Kalandorok kíméljenek!

Az meg érdekes hogy egyesek elvárnák a toleranciát arra, hogy ők hobbiból randiznak minden héten mással. Tegyék csak, ő életük. De ha valakinek nem tetszik vagy emiatt nem őt választaná, akkor az már kötekedés? Ezek szerint a tolerancia csak visszafelé van elvárva?

febr. 19. 23:53
 13/18 anonim ***** válasza:

A tinder NEM szexpartnerkereső! 10 éve se volt már az. Az első egy-két évben profilváltás lett a felhasználói igények változása miatt. Asszem kétszer is, mert először melegpasi szexpartnerkereső volt, majd sima szexpartner, majd társkereső.

Mivel nők alig keresnek szexpartnert:)

tegnapelőtt 05:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem. Ha senki sem elég jóképű neki, akkor én sem lennék az.
tegnapelőtt 07:58
 15/18 anonim ***** válasza:
14, 40 ember is elég jóképű és szimpi volt neki annyira, hogy elmenjen velük randira. Nem azon buktak meg, hogy nem elég "szépek"..
tegnapelőtt 11:07
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 Jó képeket raktak fel, vagy egyszerűen élőben csúnyábbak. Az is lehet, hogy nem voltak elég magasak.
tegnapelőtt 12:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Sok nönèl próbálkoztam,egy se jött el velem kV ra,helyette letiltott
tegnapelőtt 12:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyennek vagy senki nem elég jó, vagy hobbiból jár randikra.
tegnapelőtt 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!