Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik nem merik leszólítani a lányokat? Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós. Tényleg úgy van, hogy ha a csaj nem keresi a pasit, akkor a pasi fog keresni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok, nem is az a szándékom, hogy jól megk*rassam magam, mert még nem gondolom, hogy ennek itt lenne az ideje, csak szeretném, ha szeretne egy pasi és boldogok lennénk. De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L
2010. nov. 8. 22:13
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Szekta??! XD
2010. nov. 17. 21:17
 32/37 anonim ***** válasza:
Hát ilyen titkos feelingje van:DDD
2010. nov. 18. 00:21
 33/37 A kérdező kommentje:
Én a pasikat már teljesen nem értem... egyszerűen nem lehet kiigazodni rajtuk...Már erősen gondolkozok azon, h leszbi leszek. XD Na jó nem...:D
2010. nov. 18. 20:10
 34/37 anonim ***** válasza:
Én is lezbikus vagyok :P :DDD Ha kell oktatás segítek! XDDD
2010. nov. 18. 23:59
 35/37 anonim válasza:

én se merek.

1 probálkozás volt és elküldött .

és lehet hogy oda küldte a haverjait a ház elé és elment 1-szer. lehet hogy ez nem ehhez köthető a 2 sor de inkább mind1.

Mert bunkók!!!

az emberiség: szarnak másra. tisztelet a kivételnek

itt a topicban azért másként látom :)

2010. nov. 19. 17:34
 36/37 anonim ***** válasza:

Sokan mernek, de a legtöbben olyan unalmas és nyomi szöveggel, hogy tuti már sokszor elküldték őket a búsba.

Nem eredetiek, meg olyan bénán nyomulnak inkább az a baj.

2010. nov. 27. 11:21
 37/37 anonim ***** válasza:

Ha kölcsönös a szimpátia, és nem ilyen mű kapcsolatot akar az ember akkor tökmindegy, ki kezd.

Az aki meg ilyenekért furcsál egy lányt, az egyébként se jó party, mert egy gyökér.

2010. nov. 27. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!