Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik nem merik leszólítani a lányokat? Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós. Tényleg úgy van, hogy ha a csaj nem keresi a pasit, akkor a pasi fog keresni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok, nem is az a szándékom, hogy jól megk*rassam magam, mert még nem gondolom, hogy ennek itt lenne az ideje, csak szeretném, ha szeretne egy pasi és boldogok lennénk. De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L2010. nov. 8. 22:13
31/37 A kérdező kommentje:
Szekta??! XD
2010. nov. 17. 21:17
32/37 anonim válasza:
Hát ilyen titkos feelingje van:DDD
33/37 A kérdező kommentje:
Én a pasikat már teljesen nem értem... egyszerűen nem lehet kiigazodni rajtuk...Már erősen gondolkozok azon, h leszbi leszek. XD Na jó nem...:D
2010. nov. 18. 20:10
34/37 anonim válasza:
Én is lezbikus vagyok :P :DDD Ha kell oktatás segítek! XDDD
35/37 anonim válasza:
én se merek.
1 probálkozás volt és elküldött .
és lehet hogy oda küldte a haverjait a ház elé és elment 1-szer. lehet hogy ez nem ehhez köthető a 2 sor de inkább mind1.
Mert bunkók!!!
az emberiség: szarnak másra. tisztelet a kivételnek
itt a topicban azért másként látom :)
36/37 anonim válasza:
Sokan mernek, de a legtöbben olyan unalmas és nyomi szöveggel, hogy tuti már sokszor elküldték őket a búsba.
Nem eredetiek, meg olyan bénán nyomulnak inkább az a baj.
37/37 anonim válasza:
Ha kölcsönös a szimpátia, és nem ilyen mű kapcsolatot akar az ember akkor tökmindegy, ki kezd.
Az aki meg ilyenekért furcsál egy lányt, az egyébként se jó party, mert egy gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!