Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik nem merik leszólítani a lányokat? Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós. Tényleg úgy van, hogy ha a csaj nem keresi a pasit, akkor a pasi fog keresni?
Szerintem nem a lányokra kell haragudni. Az egész ismerkedés csak elhatározás kérdése. Sőt a lányok jobban meg vannak illetődve egy leszólításnál ,mint mi. Valaki annyira, hogy megnémul, de ezt is fel lehet oldani.
Szóval nem a lányok a hibásak, ők csupán nekünk akarnak tetszeni.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:25
kedves válaszoló
eléggé naivan fogod fel -.-
jól írták elöttem,a csajok a sok szutyok film miatt álom pasiról álmodoznak(tisztelet a kivételnek)és ha egy átlagos kicsit "luzerebb"srác megy oda leoltják porig!
sokan félnek ez e fajta vissza utaítástól.ahelyett hogy szépen értelmesen mind2 fél elmondaná a maga mondnai valóját.
ez a mai világ,díszbuz*k emosok,kislányos fiúk,pedofilok,köcs*gök stb.. világa,a média sugározza a hülyeséget -.-
bátran és értelmesen kell beszélni ilyenkor
"De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L"
Kicsi lányom, figyelj jól ide. www.agyiszint.hu! Ez a honlap bőven elmondja neked, mi a bánatos életért nem megy az, amint az kis álomvilágodban elképzelsz. Átlagos nektek nem elég. Erről is az a szenzációhajhász média tehet, a ku.rva égbe már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!