Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik nem merik leszólítani a lányokat? Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós. Tényleg úgy van, hogy ha a csaj nem keresi a pasit, akkor a pasi fog keresni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok, nem is az a szándékom, hogy jól megk*rassam magam, mert még nem gondolom, hogy ennek itt lenne az ideje, csak szeretném, ha szeretne egy pasi és boldogok lennénk. De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L
2010. nov. 8. 22:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a lányokra kell haragudni. Az egész ismerkedés csak elhatározás kérdése. Sőt a lányok jobban meg vannak illetődve egy leszólításnál ,mint mi. Valaki annyira, hogy megnémul, de ezt is fel lehet oldani.

Szóval nem a lányok a hibásak, ők csupán nekünk akarnak tetszeni.

2010. nov. 9. 14:25
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:25

kedves válaszoló

eléggé naivan fogod fel -.-

jól írták elöttem,a csajok a sok szutyok film miatt álom pasiról álmodoznak(tisztelet a kivételnek)és ha egy átlagos kicsit "luzerebb"srác megy oda leoltják porig!

sokan félnek ez e fajta vissza utaítástól.ahelyett hogy szépen értelmesen mind2 fél elmondaná a maga mondnai valóját.

ez a mai világ,díszbuz*k emosok,kislányos fiúk,pedofilok,köcs*gök stb.. világa,a média sugározza a hülyeséget -.-

bátran és értelmesen kell beszélni ilyenkor

2010. nov. 9. 14:57
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

"De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L"

Kicsi lányom, figyelj jól ide. www.agyiszint.hu! Ez a honlap bőven elmondja neked, mi a bánatos életért nem megy az, amint az kis álomvilágodban elképzelsz. Átlagos nektek nem elég. Erről is az a szenzációhajhász média tehet, a ku.rva égbe már!

2010. nov. 9. 15:52
 14/37 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az, h nekem az olyan nagymenők nem kellenek...lehet nem néznek ki rosszul, de hullára hidegen hagynak! Emosok, Justin Bieber-ös b*zik se kellenek...Nekem az átlagosak vagy rosszabbak jönnek be, a többiek szerint nem helyesek, szerintem meg igen....És még valami...a filmbeli romantikus dolgok, mint pl, h a macsó, helyes pasi összejön a csúnyább lánnyal, tudom, h nem létezik! És nem élek álomvilágban...nemtom, h miért kellett leoltani ennyire. -.- Én nem az a kis hisztis ribi vok. Ha az lennék föl se tettem volna a kérdést, mert a ribiknek mindig van pasijuk.
2010. nov. 9. 16:16
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg egy hatalmas 10pont a Tiéd és üzenem terjeszd az igét és tegyél róla, hogy sok olyan lány éljen a földön mint Te:D
2010. nov. 9. 17:44
 16/37 A kérdező kommentje:
Rajtam kívül még ismerek 2 olyan lányt, aki ilyen. :)
2010. nov. 9. 21:09
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Helyes! csak így tovább :D
2010. nov. 10. 02:01
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Deazémuszűj ráérdeklődnöm merről is írsz?:D
2010. nov. 10. 02:03
 19/37 A kérdező kommentje:
Merről? Bács-Kiskun megyéből, egy 2000 fős faluból, és 12 km-re van egy város, oda járok suliba. :D
2010. nov. 10. 21:31
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
azigen részemről is Bács megye egész pontosan a Hírös város:D
2010. nov. 11. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!