Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik nem merik leszólítani a lányokat? Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós. Tényleg úgy van, hogy ha a csaj nem keresi a pasit, akkor a pasi fog keresni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok, nem is az a szándékom, hogy jól megk*rassam magam, mert még nem gondolom, hogy ennek itt lenne az ideje, csak szeretném, ha szeretne egy pasi és boldogok lennénk. De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L
2010. nov. 8. 22:13
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te egy nagyon normális lány lehetsz ^^
2010. nov. 11. 00:32
 22/37 A kérdező kommentje:

Nem akartam leírni pontosan, mert még rájönnek, h ki vagyok. :D

Köszi. :D

2010. nov. 11. 16:36
 23/37 anonim ***** válasza:
egyet értek a fiúk besz*rika de rohadtul nagyon!! de nem mindegyik.: D
2010. nov. 14. 13:40
 24/37 anonim ***** válasza:

Én kezdeményeztem már, de nem értem vele semmit.

Még levelet is írtam a csajnak, nah deh mindegy...

Én félek a kínos helyzettől, és már volt részem benne...

Egyszer volt olyan, hogy (pénteken, nem rég) egy csajt látásból ismertem, és néha köszöntünk egymásnak. Felszálltam a buszra és mellé akartam ülni, persze nem akartam tőle semmit, csak mellé ülni mivelhogy látásból ismertük egymást. Erre azt mondja, bocs, de a barátomnak foglalom, aki persze nem is volt ott vele..

Meg tudhatta azt, hogy tudom, hogy van barátja mert láttam őket már.. És nem is hajtottam rá...

Bunkó volt...

Na emiatt sem kezdeményezünk nagyon, mert bunkók...

21 FFI

2010. nov. 14. 13:44
 25/37 anonim ***** válasza:
Személyszerint azért se kezdeményezem mostanság, mert akik bejönnek nekem lányok, azok nem küldenek jeleket. Vaktában azért nem kezdeményezem mert, én az ismerős körömből nézek ki mindig aki bejön és sajnos volt már rá példa, hogy emiatt a barátságunknak is vége lett...
2010. nov. 14. 15:26
 26/37 anonim ***** válasza:

13:44

És most ez téged földhöz vág?

Miért nem szarsz bele, hogy az idióta bunkó pics@ja elküldött? Miért szomorít el?

Ezért bunkók veled, mert egyből meghunyászkodsz és behódolsz nekik. Nincs kiállásod, nincs önbizalmad, nem tiszteled magad, nem hiszel magadban. Akkor hogyan várod el, hogy más higgyen?

Ha ekkora paraszt volt a csaj, akkor legyen, majd jönni fog egy normálisabb, aztán az nem lesz az. Úgy fogd fel a helyzetet, hogy nem benned van a hiba, hanem a csajban.

2010. nov. 14. 15:50
 27/37 anonim ***** válasza:
mert a nők bunkón elutasítanak ha nem tetszünk nekik és mi meg beijedtünk NEM MINDENKI TISZTELET A KIVÉTELNEK
2010. nov. 14. 17:20
 28/37 anonim ***** válasza:

Mert a nőknek sem tetszik, és nem jó semmi!

Tapasztalat..

Helyet, kis álomban élnek, jön a szőke szőke herceg, aki reggeltől estig udvarol neki.

A kis királylány, a jobbnál jobb hódolókat taszítja el, mert egy nő attól lesz nő.

Egy nő azt hiszi, hogy ha elutasít egy pasit, akkor a kezében van és ő a főnök, a domináns.

Régen ez nem így volt.

És nem szeretnék olyan világot, ahol nők lennének az úr.

Remélem itt is ilyen világ lesz mint az Arab világban, vagy Kínában, ahol tisztelik a becsületes, normális férfit.

16F vagyok :)

2010. nov. 14. 21:14
 29/37 A kérdező kommentje:
Ha talán nem beképzelt bunkó pics*khoz mennétek, akkor nem utasítanának el... A ribik azok mindig elutasítanak mindenkit, ha meg nem, akkor max 1 hétig van a pasival.. Ennyit róluk. :D
2010. nov. 15. 16:15
 30/37 anonim ***** válasza:
Lassan már beavathatnál ebbe a titkos normális lányok szektába mennék tudóskodni :P
2010. nov. 16. 03:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!