Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólítottál már le valakit a buszon vagy téged szólítottak már le ott?
Én még ott nem szólítottam le senkit, engem egyszer egy lány szólított le, mellém ült aztán egész úton ami 30 percig tartott beszélgettünk, ő kérdezett először amikor mellém ült.
Mondjuk azt rengetegszer kérdeztem meg buszon emberektől, hogy szabad-e a hely, nem tudom ez számít-e :D
20f
Nagyon jó!!!
:)
Én az exemtől zuztam haza esti járattal mikor lányok kissebb részeg csoportosulása mentek bulizni...Nos beszoltak nekem hogy mizu meg vittek volna magukkal bulizni mert az egyiknek szülinapja volt(megjegyzem mindegyiket megrántottam volna szívesen).Szal én nem mentem bele a dologba mert igy is az utcsó vonatomhoz mentem meg reggel korán mehettem dolgozni... Életem egyik legnagyobb hibája!!!
":Benzinkúton részeg puncik beszólnak nekem hogy nehari megtudnád mondani hogy hol laksz mert eltévedtem:):):)Nos aznap este Jó parti volt...
De az egyik 2perces ismeretlennel való tapizásom és smacizásom ugy történt hogy ...buliban a dj bemonta hogy akitől elsőre kap egy melltartót az kap egy üveg piát ...nos én nagyon száraz voltam az első vadidegen lányhoz odanyultam és már le is kaptam de nem elég hamar...de nem volt gáz a csaj mondta hogy ari voltam smaciztunk egyet aztán soha többé nem találkoztunk és még a nevét sem tudtam :)
Egyszer volt mikor egy lányt a vonaton szólítottam le...keresztül lépett rajtam míg én alkoholmámorban a földön fetrengtem és megláttam hogy ő is hungarista és egyből beszóltam neki hogy szép a láncod(ugyan az volt rajtam is).aztán ő is mosoly én is és heppyend :)
Nos nem vagyok egy adonisz még is megtörténtek velem ilyenek!!!A pudingoknak meg kitartáss!
1x a villamoson a teljes vonalon utaztam,és velem szembe egy 30on felüli lúzertípus pasi a végállomáson ezt mondta:
-nagyon szépek a szemeid,meginnál velem 1 kávét?
-nem
és elhúztam gyorsan:D
aztán 1 x a buszon egy szódásszifonszemüveges srác:
-eljössz velem megenni egy mekis fagyit?
mondtam h nem és leszálltam:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!