Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi volt a legidétlenebb leszólítás aminek a tanúja voltál, avagy téged szólítottak le?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 15:43
1/3 anonim válasza:
"Tudod, hogy az ilyen szép arcokért háborúztak a férfiak?"
Másik:
"-Szia! Jajj de szép a cipőd! nincs kedved eljönni koktélozni?
-Köszi, nincs, van barátom.
-Hány éves vagy?
-18...
-Ilyen fiatalon és szépen már barátod van??
-Talán azért van barátja b@zd meg." (ez barátnőm volt)
A harmadik ilyen eset amikor egy buszsofőr kezdett ki velem, és miután leszálltam a buszról még dudált utánam...
Ebben az egészben az a vicces, hogy közel sincs plázacica stílusom. Sokkal inkább az a farmeres, inges, tornacipős lány vagyok.
20/l
2/3 anonim válasza:
"Nem tudom mit csináljak azzal a 21 cmvel..."
3/3 A kérdező kommentje:
Én jelenetem:
Elmentünk kocsmázni télen, és havernak átázott a cipője. És én, odaültem a másik aztalhoz, ahol 5-6 csaj volt.
Sziasztok nincs valamelyikőtöknek feles pár zoknia? :D
2010. okt. 10. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!