Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyok lennék az elvárásaim a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok lennék az elvárásaim a nőkkel szemben?

Figyelt kérdés

36F vagyok

Olyan nőt keresek aki....

-27-36 év közötti.

-Nem volt házas

-Nincs gyereke

-Nem dohányzik

-van munkája

-egyedül él

Ennyi semmi más,de szinte lehetetlen küldetésnek érzem.

jan. 15. 18:51
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Nem nagyok.
jan. 15. 22:43
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom átlag feletti elvárásoknak.De marhára nagy szerencse kell, hogy mindez egyszerre meglegyen egy emberben.Ha meg is találod, akkor is lehet, hogy pl. a vonzalom nem lesz megfelelő az irányába, vagy részéről feléd.Aztán akadhatnak még más egyéb tulajdonságai az illetőnek, ami miatt mégsem lesz számodra megfelelő.
jan. 16. 05:10
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket abszolút tudnám nyújtani, és még tetszeni is szoktam a férfiaknak. Ezek alapján tehát elméletileg én "jó lennék". Egy olyan dolog viszont kapásból van, amit biztosra veszek, hogy nem kéne: az aszexuális skálán mozgok.

Ez például elég jól bemutatja, amit a #22 írt.

28N

jan. 16. 07:01
 24/40 anonim ***** válasza:
24%
#23 Lehet az aszexualitásod csak egy kényelmes válasz jelenleg kényelmetlen kérdésekre.
jan. 16. 07:56
 25/40 anonim ***** válasza:
Én sajnos dohányzom. A többi stimmel.
jan. 16. 08:04
 26/40 anonim ***** válasza:

Ezt kifejthetnéd.

jan. 16. 08:10
 27/40 anonim ***** válasza:
77%
#26 Az eredménytelenség, sikertelenség a párkeresésben elindíthat egy olyan öngerjesztő folyamatot, hogy neked nem jó senki akkor nem kell senki ha nem kell senki akkor nem kell szex... Most ez gyors és pongyola, de ha átgondolod értheted mire céloztam. Minden bántás nélkül.
jan. 16. 08:20
 28/40 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen.

jan. 16. 09:06
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kifejezetten alacsonyak az elvárásaid, pl fura hogy a kérdés alapján neked tökmindegy milyen személyisége van, stb...

30N

jan. 16. 10:26
 30/40 anonim ***** válasza:

#27, én vagyok a 23-as, nem én kértem, hogy fejtsd ki, de nem bántottál meg.

Azt nem értem, hogy sokan miért hiszik azt, hogy az aszexualitás egy "védekezés" csak. Arról nem beszélve, hogy írtam, hogy a skáláján vagyok (ugyanis ez egy skálán mozog). Tudom, hogy milyen vagyok és milyen nem, így azt is tudom, hogy nincs ebben igazad (ami engem illet), de köszönöm a véleményed. Egyeseknél megállhatja a helyét, amit írsz.

jan. 16. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!