Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak velem van az, hogy azt érzem túl nagyok az elvárásaim egy lány külsőjével szemben?
2-es: ha ekkora ész vagy kérlek definiáld mi az elhízott. Sok férfi egy pici pocit is már képes disznónak nevezni.
Plusz remélem te is formába vagy.
8. Nyilván akkor ha ennyire nagy elvárásaid vannak, az arcod is szép, igaz?
Nem hallottál még arról, hogy a nők 60-70%-a valamilyen nőgyógyászati betegséggel küzd, mivel az orvosok nem vizsgálják ki őket vagy nem gyógyítható, igaz?
Akár nagyon vékony esetleg husisabb. Akkor sem fogalmazni így ahogy te tetted.. bunkó viselkedés az ilyen.
Képzeld el, 8 évig lovagoltam, több mint fél éve edzek és nem vagyok 55 kg vasággyal, mivel én sem vagyok legegészségesebb. Mégis évekig sportoltam, most szintén. Akkor őszintén, honnan tudod ki sportol és ki nem? A genetikával kérlek ne gyere. Ismerek olyat is, aki vékony, mégis ugyanaz a betegsége mint nekem. Talán neki nehezebb is így. :(
#9 Még mindig ott tartunk, hogy ne legyen elhízva. De te már azzal jössz, hogy ez akkora elvárás, hogy cserébe legyek 10/10.
Nem vagyok elhízva, sőt sportos vagyok. Nem fogok leálni egy kövér nővel. Nem tudom neked ez miért fáj, nem téged kereslek..
Ráadásul látszik, hogy nagy katyvasz van a fejedben.
Azt írtam ne legyen elhízva, ami nem egyenlő azzal, hogy legyen top modell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!