Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak velem van az, hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak velem van az, hogy azt érzem túl nagyok az elvárásaim egy lány külsőjével szemben?

Figyelt kérdés

2022. jún. 22. 00:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

10. Nem érted, igaz? Gondolom neked +5 kg is sok.

Félsz felvállalni az arcod? Az gáz. :)

2022. jún. 22. 09:29
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

De te miért vagy ennyire idióta, vagy csak megjátszod? A szövegértelmezés nem megy? Szólj és segítek. Vagy ott az internet, írd be, hogy mit jelent az elhízás, a kövérség.

Semmi közöd nincs ahhoz, hogy nézek. Többet mondok, az sem érdekel te hogy nézel ki.

Ha pedig kövér vagy és ez frusztrál, olyat keress akinek ez bejön, ne itt fakadj ki, ha valakinek ez nem oké.

Én sem megyek oda fröcsögni, ha valaki milliomos pasit keres, hogy akkor engem miért nem.

2022. jún. 22. 09:52
 13/17 anonim ***** válasza:
24%

12. Nem vagyok, köszönöm alpáriasságod:D

Én sajnálom hogy másokon vezeted le a feszültséget. :(

2022. jún. 22. 10:10
 14/17 anonim ***** válasza:
30%

Eszembe jutott rólad egy vicc, ezzel zárom is veled a "vitát" mert alkalmatlan vagy rá.

-Te Józsi, te hogy kezel a hülyéket?

-Nem veszekszem velük.

-De hát ez baromság!

-Igazad van..

2022. jún. 22. 11:38
 15/17 anonim ***** válasza:
46%
*kezeled
2022. jún. 22. 11:39
 16/17 anonim ***** válasza:
34%

Hát... őszintén elég fura az a dolog hogy valaki kilóra méri a csajokat, hogy pl.: 50 kg -ig jöhet aztán meg kitagadjuk. Lehet egy csaj csontsovány, a csontjai mégis vannak akinek genetikailag nehezek. Ha valakinek a mérleg nagy számot mutat ott lehet mögötte akár az is, hogy genetikailag nehéz csontjai vannak. És nem hülyeségeket amiket beszélek.

Mellesleg mindenki eldöntheti magának, hogy szerinte túl válogatós -e vagy nem. Majd ha nem talál párt s egyedül fog megöregedni, magára vessen.

Csak ennyi lenne a tanácsom, kedves pasik:)

Csaj vagyok amúgy :D és tudom milyen szarul esik valakinek ha lekövérezik. Én is kaptam már meg hogy terhesnek nézek ki, persze ez már jóval régebben volt. Most pedig nem vagyok egy hízott disznó. A fiúk is beismerték, hogy csak viccnek szánták. Őszintén lehet ti nem tudjátok, kedves fiúk, de mi, lányok is emberből vagyunk. Nekünk is fáj. Sosem tudjátok meg, egy lány valójában mennyit sírt igazából. Hány könnyett hullattak a szép szemei. Szóval csak az a tanácsom, kérlek ne csúfoljátok ki a lányokat kinézet vagy mentalitás vagy akár ízlés vagy stílus alapján, mert nagyon rosszul esik nekünk. Vagy legaláb ne a szemünkbe mondanátok... :((

Csak sajnálni tudom az ilyen srácokat ! De komolyan...

2022. jún. 22. 18:42
 17/17 anonim ***** válasza:
48%
16 köszi! Én teljesen le lettem pontozva, hála az ilyen férfiaknak, vagyis kisfiúknak 🥹🥹
2022. jún. 22. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!