Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyok lennék az elvárásaim a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok lennék az elvárásaim a nőkkel szemben?

Figyelt kérdés

36F vagyok

Olyan nőt keresek aki....

-27-36 év közötti.

-Nem volt házas

-Nincs gyereke

-Nem dohányzik

-van munkája

-egyedül él

Ennyi semmi más,de szinte lehetetlen küldetésnek érzem.

jan. 15. 18:51
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kb a 60%-ra igaz a megadott korosztályban, nem tudom, mi a gondod. (Ok, a dohányzás miatt lehet kicsit kevesebb.)
jan. 15. 19:11
 12/40 anonim ***** válasza:
76%

Van egy ismerősöm, 42 éves férfi és nemrég vált el, gyereke is van.

Láttam társkeresőn pár hónapja, 30-as éveiben járó nőt keresett.

Azóta módosította, már lehet maximum 42 😂 Lassan lesz az még 50 is.

Röhejes 🙂

jan. 15. 19:14
 13/40 anonim ***** válasza:
74%

#7 Nem akarsz 10 évvel fiatalabbat, de 9 évvel fiatalabb lehet?

Nem érdekel mennyit keres, de egyedül éljen(tehát keressen jól, mert egyedül lakást bérelni elég jól kell keresni).Nem érzed az ellentmondást?

jan. 15. 19:15
 14/40 anonim ***** válasza:
56%
Nem nagyok. Bárki bármit elvárhat. Nekem például nem kellene olyan férfi, aki nem tesz szóközt a vessző után. Utal egyfajta műveltségre. Vagy annak hiányára.
jan. 15. 19:36
 15/40 anonim ***** válasza:
62%

Nem az.

Sok ilyen nőt ismerek, sokan átlag külsejű férfiakkal vannak.

N

jan. 15. 19:36
 16/40 anonim ***** válasza:
42%
És te 36 éves korodig mit csináltál, hogy te most kb kifutsz az időből és neked elvárásaid vannak? Várogassad csak, aztán közben jól megöregszel.
jan. 15. 19:59
 17/40 anonim ***** válasza:
33%
Ha ezek mellett még az is elvárás hogy nézzen ki valahogy, akkor nagyon nehéz helyzetben vagy.
jan. 15. 20:36
 18/40 anonim ***** válasza:
19%

16

Az megvan neked, hogy a kapcsoltaok nagyrésze tönkre megy? Z nem úgy van ám, hogy megismerkedünk valakivel 25 évesen, és akkor garancia van rá, hogy örökké együtt maradunk.

jan. 15. 21:00
 19/40 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem igen, nagyok az elvárásaid. Nem tudom, hogy veled mi a helyzet, mire várod ezt el, de érdekes, hogy semmi olyan belső, tulajdonság nincsen benne, csak merev, rugalmatlan keretek és külsőségek. Így nagyon nehéz lesz, mert ezek olyan szempontok, amik alapján mosógépet választok, nem olyanok, amik alapján párt.
jan. 15. 21:11
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
#19 a belső tulajdonságok zöme szubjektív, teljesen felesleges felsorolni azt, nem beszélve arról, hogy már ennyi egyeseknek "sok".
jan. 15. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!