Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az igaz ha időközönként a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz ha időközönként a lánynak ajándékokat veszel akkor jobban fog szeretni?

Figyelt kérdés

Tehát ruhadarbot venni, elvinni sminkeshez, körmöshöz stb.

Vagy ez függ a férfi külsejétől is?

ma 11:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy az ajándékoktól jobban meg fog szeretni egy nő, de ált. egy párkapcsolatban fontos az, hogy kimutassuk egymásnak bizonyos időközönként az érzéseinket, és ezt mindenki máshogy mutatja ki. Van, aki inkább szavakkal, van, aki inkább tettekkel, van, aki ajándékokkal... a legtöbb ember sztem ennek a keverékével. És az egy megnyugtató dolog egy párkapcsolatban, ha érzi azt az ember, nemtől függetlenül, hogy a másik szereti és gondol rá (nem úgy, mint a székelybácsi a viccben, hogy "asszon' eccő' megmondtam, hogy szeretlek, ha megváltozik ez, akkó' szólok". Emiatt egy-egy ajándék ezt meg tudja erősíteni, de 1) ez azért átlag kapcsolatban (ami nem az a fajta, ami előre megbeszélten kitartós) kölcsönösen működik, 2) nem feltétlen ilyen felszínes csajos dolgokra kell gondolni mindenképpen, mint körmös, fodrász, ruha, táska, ékszer... sokszor bőven elég a másik kedvenc csokija is. Illetve nőként mondom, ha nem sugar daddy vagy, akkor olyan kapcsolatban nem érdemes maradni, ahol ez a fajta szívességtétel nem kölcsönös, mert az nettó kihasználás a nő részéről.
ma 14:02
 22/25 anonim ***** válasza:
Ja igen, ez is bőven lehet, mint amit utoljára válaszoltál, kérdező, hogy neked a szeretetnyelved inkább az érintés. Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol a párom jóval érintősebb volt, nekem már idegesítő módon (hogy otthonról dolgozás közben a munkámra nem tudok koncentrálni, mert piszkálj a a fülem kategória)... próbáltunk kompromisszumot kötni, neki ez nem ment. Így mindketten kerestünk olyat, aki a saját szeretetnyelvünkön jobban tud (nekem inkább a szavak és a minőségi együtt töltött idő - és ez alatt az elmélyültebb közös élményeket, programokat, beszélgetéseket értem elsősorban).
ma 14:05
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha a no pénzért van valakivel tehát kva akkor igen
ma 14:27
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekem minden a szeretetnyelvem (amik egyébként butaságok, nézzetek utána), és nem az ajándék értéke számít, hanem az, hogy eszedbe jutottam, amíg nem voltam veled, és figyelsz rám, ismersz.

Ha mondjuk beugrasz valahova kaját venni magadnak, a pénztárnál meglátod a Sport szeletet, és eszedbe jut, hogy pár napja tedtalkot tartottam arról, mennyivel finomabb a kicsi alufóliás, mint a nagy celofános, és hozol nekem egyet, az sokkal több, mint pénz vagy csoki.

ma 16:59
 25/25 tejjelkifili ***** válasza:
#24 nem írnád le miért butaság ez a szeretetnyelvezés. Nekem is annak hangzott mindig, de nem tudom megindokolni miért. Ha van egy jó linked az is jöhet.
ma 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!