Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az igaz ha időközönként a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz ha időközönként a lánynak ajándékokat veszel akkor jobban fog szeretni?

Figyelt kérdés

Tehát ruhadarbot venni, elvinni sminkeshez, körmöshöz stb.

Vagy ez függ a férfi külsejétől is?

ma 11:22
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

De ki mondja, hogy mészáros csúnya? Szerintem nem csúnya, tény nem valami férfias mert nincs nagy álla meg arccsontjai de szerintem cukipofa így férfiként.

Nekem is ez a gondom szerintem, nem elég nagyok a fejem csontjai, állam, arccsontom, koponyám úgy átlagban kisebb mint az átlag férfiaké.

ma 12:20
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Szeretetnyelvtől függ.

Én férfiként jobban tudom értékelni azt, ha valaki pénzt költ rám, ugyanis nem hiszek a hagyományos szeretet kifejező eszközökben: azok csak szavak, meg tettek, amiket lehet 1 év múlva már más pasinak fog mondani, más pasinak fog csinálni.

De, ha venne nekem pl. egy almás telefont 300 000 Ft-ért, akkor az már tényleg jelent valamit, mert azért nem vesznek akárkinek negyedmilliós telót.

ma 12:27
 13/25 anonim ***** válasza:
#10 Nemigen. Sokkal fiatalabb és szebb vagyok. Éppen ezért nem szorulok hetvenes hapsikra. Lőrinc amúgy egyáltalán nem vonzó, de az én hetvenes jelentkezőmhög képest még talán szép is!
ma 12:31
 14/25 anonim ***** válasza:

( lány vagyok )

Szeretnyelvtől is függ szerintem.

Én jobban szeretem a felesben fizetett közös programokat, de ajándékokkal is megszoktam lepni a barátomat.

Fordítva is így van, néha kisebb ajándék.

De nekem jobban imponál egy közös program sok új emlékkel.

ma 12:34
 15/25 anonim ***** válasza:
#13 és annyira bejött a döntés, hogy itt gykzol főállásban a kretének között :D
ma 12:36
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha ebben az időközben amúgy le sem szarod, akkor nem.
ma 12:53
 17/25 anonim ***** válasza:

Hogyne

Cartier love bracelet karkotot

ma 13:11
 18/25 anonim ***** válasza:

Vannak emberek akiknek az ajándék a szeretetnyelvük, akkor is, ha lepontozzátok ezeket a válaszokat. Ha ilyen embert fogtál ki, akkor valószínűleg ezt jobban fogja értékelni, mint a többi szeretetnyelven való megnyilvánulást és ezzel semmi gond nincs. Az én egyik szeretetnyelvem is ez, a másik pedig a szívesség. Az érintéstől ha túlzásba viszik rosszul vagyok, a dícséret lepereg rólam, a minőségi idő pedig nekem az amit magammal töltök.

Ettől függetlenül nem vagyok aranyásó, számító és semmi hasonló amiket írtatok illetve nem várok el semmit, csak jól esnek az apró figyelmes ajándékok. Egyszerűen egy praktikus szemléletű ember vagyok, aki alapvetően racionálisan gondolkodik, az érzelmeimet a hétköznapi életemben is hajlamos vagyok elnyomni.

ma 13:20
 19/25 A kérdező kommentje:

13

Láthatnánk egy egészalakos képet?

ma 13:22
 20/25 A kérdező kommentje:
Az én szeretnyelvem az odabújás, puszilgatás, ölelgetés, babusgatás, gügyögés, becézgetés stb de állítólag ezeket idegesítőnek találja ezért az ő nyelvén próbálom kifejezni a szeretetem, tehát ajándékok, szex, figyelni rá stb.
ma 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!