Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem mérnem sikerül összejönn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem mérnem sikerül összejönnöm 1 lánnyal se?

Figyelt kérdés

idáig 1 lánnyal se sikerült összejönnöm. mindegyik csak barátként gondol rám. mindenki viccesnek és kedvesnek tart de nem jött még össze. külsőmre se foghatjuk átlagosan nézek ki.

16/f

2010. nov. 7. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
így van :)
2010. nov. 7. 16:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora idióták az utóbbi válaszolók -.-

Tipikus lenézö hozzáállás. Ugyan úgy lehetne rólatok is mondani bizonyos dolgokat, hogy mik vannak "bekódolva", de nem teszem, mert nem megyek le a szintetekre.

Kérdezö: Tudod sajnos mostanában már a legtöbb lány agyatlan és nem képes magát adni, másokat utánoz (ezért se tudok megbarátkozni a többiekkel -.-). Viszont emiatt tényleg nehezebb a dolgod, ha tényleg normálisat szeretnél találni :)

Az egyáltalán nem baj ha vicces vagy és kedves, van akinek ez jön be. Nekem is szimpatikus aki ilyen :)

2010. nov. 7. 16:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt, hogy 16/L
2010. nov. 7. 16:44
 14/14 anonim ***** válasza:

mindenki más, ezt nem lehet általánosítani.

nálam például számít a külső, de nem az a legfontosabb. mert vannak nagyon helyes fiú barátaim, mégse nézek úgy rájuk hiába kedvesek meg viccesek is mellé.

kell valami plusz. ne kérdezd hogy mi. szerintem senki se tudja. csak érzed. hidd el te is találsz majd egy lányt aki látja benned azt a valamit:] annak meg örülj hogy viccesnek és kedvesnek találnak, az sose baj:]

2010. nov. 7. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!