Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sikerül? Többi lent!
Hali! van egy kis problémám! van egy Szép lány! nagyon belezúgtam,ö is nagyon kedvel.egyszer taliztam vele,a buszon és hozzám szóolt hogy hogy hívnak?! megmondtam a nevem és ő is az ővét.elkértem az msn skype címét,meg a teló számát is.kedvelni kedvel,csak ő barátként!
Én nem mehetek hozzá mert szigóruak a szüleim mert javitővizsgáznom kell!
Hogyan bírnám rábeszélni hogy jöjjön el hozzám?
50-60 kilóméterre lakik tőlem!
Én mennék szívesen de nem lehet!
Ezt hogyan csináljam,hogy jöjön el? mert ő mondta hogy nem jön!
Köszi az értelmes válaszokat! (hülye válaszokra nem figyelek! 15f
Először is vizsgázz le. Ha az a lány kedvel, meg fogja ezt érteni.
Aztán pedig nyerd el a bizalmát. Addig amíg nem bízik benned, ne erőltesd, hogy menjel el hozzád/hozzátok. A Ti korotokban én se keltem volna ekkora útra egy lényegében ismeretlen srác miatt.
Egyébként meg, ha levizsgáztál, Te is elmehetsz hozzá. Úgy vettem ki a szavaidból, hogy csak a vizsga miatt nem engednek. De azért ne menjen a suli rovására, mert akkor jövőre megint fizethesz 80e-t, vagy még többet, ha addigra megemeleik az árát... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!