Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit sejtet ez a mondat? Érezheti, hogy mi van mögötte? Hogy "arra" utaltam vele?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel szimpatizálok, szerintem sejti, hogy vonzódom hozzá.
Adtam neki egy dokumentumot, hogy olvassa el, az a tervem, hogy személyesen találkozunk, megbeszéljük, kettesben, hátha közben alakul valami kettőnk között(érintés, simi, csók).
írtam neki egy smst, amit így zártam: " érdekel a véleménye! Majd átbeszéljük..." ebből az utolsó mondatból érezheti, sejtheti, hogy mire gondolok, hogy "átbeszéljük..."?
tegnap 09:35
11/12 A kérdező kommentje:
egyébként elektronikus formában is küldhettem volna a dokumentumot, de papír alapon juttattam el hozzá, majd amikor mondtam neki, azt mondta, hogy "jobb is így"
Lehet azért utalt erre, azért jobb így, mert akkor ugye vissza is kell adni? Tehát találkozni kell személyesen, és ő is így akarja?
tegnap 20:37
12/12 anonim válasza:
Férfiként írok.. a gyere el kàvézni velem... ebből értenék:)Meg aktuàlis is lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!