Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akinek Facebookon kint van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek Facebookon kint van az adatlapján , hogy egyedülálló, az azért rakja ki hogy bejelöljék , meg hogy kontaktáljanak vele?

Figyelt kérdés
Mert üresen is hagyhatná.. szóval csak így látom értelmét. Vagy ti miért rakjátok ki , ha kirakjátok?
tegnapelőtt 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kiraktam, mert 80 éve, mikor regiztem, szingli voltam, és mindent szépen kitöltöttem.

Nem tudok róla, hogy bejelölgetnének emberek, őszintén nem tudom, hol jelez, ha ilyen történik. Már nagyon boomer app lett.

tegnapelőtt 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Akinek ez kint van az eleve egy kreten
tegnapelőtt 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Atya ég... Ilyen kérdést! Akkor ilyen alapon a "Párkapcsiban vagyok" felhasználók meg azért írják ki, hogy ne szóljon hozzá senki? Ilyen logikát.
tegnapelőtt 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert egyedülálló...
tegnap 05:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Van egy női ismerősöm, ő nemhogy a párkapcsolati státusznál, de már a profilon a bemutatkozáshoz odaírta, hogy "egyedülálló". És ő az az igazi nyomulós típus, akinek csak szex-el kapcsolatos megjegyzései vannak és ráhajt mindenkire. Szóval szerintem van abban valami, hogy ha valaki kihangsúlyozza, az várja a jelentkezőket. Én úgy látom, hogy a többség, ha csak nem akarja valaki feltüntetni, hogy kapcsolatban van, akkor nem is nyúl azokhoz a profil adatokhoz.
tegnap 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
15 éve regisztráltam a fb-ra kamaszként. Akkor kiraktam, hogy egyedülálló, azóta nem nagyon változtattam rajta. A profilképem is idén 11 éves lesz, mert nem igazán cserélek semmit, ritkán vagyok fb-on. Akkor most a kedves 5-ös alapján be akarok vonzani valakit úgy, hogy nem is igazán használom az oldalt?
tegnap 15:55
 7/7 A kérdező kommentje:
6os természetesen az aktív felhasznalokra gondolokm, akik naponta egyszerblegalabb felmennek.
tegnap 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!