Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülàlló anyukàk szoktatok tinderezni? Szoktatok alkalmi partnert keresni?
Figyelt kérdés
2023. okt. 28. 23:15
1/13 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok
2023. okt. 28. 23:16
2/13 anonim válasza:
Szoktak. De többség kicsit crazy
3/13 anonim válasza:
Én nem, mivel nem is érdekel az alkalmi szex. Legközelebb akkor szeretnék szexelni, ha majd újra szerelmes leszek.🤷♀️
32/N
4/13 anonim válasza:
És ezt a gyakorlatban hogyan kellene elképzelni? A szingli anyuka a randi idejére elrejti a gyermekét, hogy ne legyen szem előtt? Mert az idegen új férfi szinte biztos hogy bántaná vagy ártana neki, ha megtalálná. Mivel ő saját gyereket akar nemzeni majd, nem pedig más almát nevelgetni a saját szűkös erőforrásából.
5/13 A kérdező kommentje:
Hàt gondolom a nagyszülőknèl lenne ebben az esetben
2023. okt. 29. 00:11
6/13 anonim válasza:
Előfordult, hogy tindereztem, de nem aljalmi partnert kerestem rajta, hanem párkapcsolatot. Mivel a férfiak erre nem lettek volna vevők velem, ezért senkivel nem találkoztam és le is töröltem magam onnan. Akkor szeretnék lefeküdni bárkivel is, ha kölcsönösen szerelmesek leszünk egymásba. Öreg vagyok én már bohócnak 40 felett.
8/13 anonim válasza:
Nem és nem.
Jelenleg még kapcsolatra se állok készen. Egyáltalán nem keresek senkit. Jól érzem magam "egyedül". Ami ugye nem egyedül, hisz ott van a két gyerek.
Semmilyen formában nem hiányzik férfi az életemből.
9/13 anonim válasza:
43 éves férfi vagyok nekem is van gyerek,
Tudom milyen nehéz én se találok így nőt mert gyerekkel nem kellek senkinek..
Ha van hasonló cipőbe nő írjon üzit…
10/13 anonim válasza:
Én szoktam, csak alkalmi jöhet szóba nálam. Jobban örülök ha összejön egy tovább tartó szexkapcsolat, de nem egyszerű találni olyat se.
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!