Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem merek levetkőzni senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek levetkőzni senki előtt. Hogy ismerkedjek így?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és már 5 éve nem voltam férfival. Ez alatt az idő alatt felszedtem jó pár kilót, jelenleg 170cm és 80 kg vagyok. Nem merek elmenni randizni mert félek hogy ha a szexre kerül a sor és meglát ruha nélkül az illető undorodni fog tőlem. A legjobban a hasam zavar mert az nagy, máshol is húsos vagyok de ott kifejezetten nem bírom elviselni.

Szerintetek hogy tudnám ezt leküzdeni?

jan. 2. 12:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Fogyjál le valamennyit, edz, sportolj, fogyókúrázz, vagy maradj egyedül. Esetleg fogadd el önmagad és aztán ismerkedj.
jan. 2. 15:10
 22/28 anonim ***** válasza:

"Szerintetek hogy tudnám ezt leküzdeni?"

Úgy, hogy lefogysz.

Egyébként helyesen írták itt mások, hogy ennyi túlsúly ruhában is látszik. Nyári forróságban mit szoktál fölvenni? Lenge nyári ruhában feleennyi túlsúly is látszik.

jan. 2. 15:24
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Pasi miatt ne fogyj le. Nem erdemlik meg. Aki nem szeret pocakkal az ne akarjon szeretni insta modellként se akkor.

Volt ilyen show musor is errol hogy összevalogatták a világ legrondább nőit, plasztikával tornával mindennel kikupálták őket. Na akkor meg volt is olyan nő akit a kanja korabban otthagyott bezzeg mikor meg instamodell lett meg könyörögte volna magát vossza. A pszichologus azt mondta neki legyen lelkileg is modell fejlődjön és forditson hátat ilyeneknek. Nem erdemlik meg. (Akik bajban vagy természetben nem szeretnek azok húzzanak el a halálba akkor is ha top one lettél.)

jan. 2. 15:25
 24/28 anonim ***** válasza:
20%

Mindenki osszejonne azzal aki kidobta lefujjogta

Grat.

jan. 2. 15:42
 25/28 anonim ***** válasza:
37%

Azért 10 kg-ot nem nehéz leadni és tartani a súlyt 22 évesen illene. Benned semmi akarat nincs, lusta vagy, de azért pasi kéne. Hát kérdező lehet akinek bejön a túlsúlyos nő, de ha nincs meztelenkedés nem fogja eltűrni JOGOSAN sokáig.

Amúgy nem a férfiak miatt kéne lefogyni és tartani a súlyt hanem magad miatt ugyanis az egészség számít. Nem elég, hogy testileg negatív hatással bír, de még mentálisan is rosszul hat rád. Ne legyél lusta. Olyan félév- egy év között már jobban fogsz kinézni és főleg érezni magad. Hajrá!

jan. 2. 15:49
 26/28 anonim ***** válasza:
58%
23. úristen, fordított helyzetben szerinted egy kövér pasi melyik nőnek kéne?
jan. 2. 16:01
 27/28 anonim ***** válasza:
55%
26. Jaj hát az alap, hogy dagadt pasi nem kell senkinek, de ha nekik kell koplalni, akkor meg hirtelen világvége van.
jan. 2. 16:06
 28/28 anonim ***** válasza:
81%

Magadnak nem tetszel az a fő baj, azért nincs önbizalmad sem. Próbáj fogyni. Ha nem megy megfelelő étrendel és mozgással, akkor vizsgáltasd ki magad... Pl cukor, pajzsmirigy, nőgyógyászat, kortizol szint, máj. Ezek miatt lehet pl nagyobb hasad.

Amúgy aki ruhában lát az kb tudja milyen lehetsz, ezen nem kéne ennyire aggódj.

N 32

jan. 2. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!