Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek levetkőzni senki előtt. Hogy ismerkedjek így?
22 éves vagyok és már 5 éve nem voltam férfival. Ez alatt az idő alatt felszedtem jó pár kilót, jelenleg 170cm és 80 kg vagyok. Nem merek elmenni randizni mert félek hogy ha a szexre kerül a sor és meglát ruha nélkül az illető undorodni fog tőlem. A legjobban a hasam zavar mert az nagy, máshol is húsos vagyok de ott kifejezetten nem bírom elviselni.
Szerintetek hogy tudnám ezt leküzdeni?
Ne megfelelni akarj, hanem tudd, hogy jó vagy annak, aki érdeklődik irántad.
Ha ő is megfelel neked, akkor minden jó lesz.
Ha ruhában tetszettél neki, akkor ruha nélkül is fogsz!
De ideje sportolni, diétázni ha zavar téged a testalkatod.
Mh... Egyrészt, ha nem erzed igy jól magadat, mi sem egyszerűbb: fogyj le. Én szintén 170 cm vagyok 76kg most, (pont ma reggel álltam a mérlegre) és fürtökben csüngnek rajtam a férfiak. - Ez főleg a személyisegemnek köszönhető, illetve annak, hogy magabiztos vagyok, mert én nem érzem rosszul magamat igy. Most karacsony volt, sokallom a 76.ot, mert amugy 65-70kg szoktam amugy lenni. Mi sem egyszerübb, leadom aprabként.
A másik, hogy csinosan, nőiesen kell öltizködni. Tehát, ne legyen ördögtől való a szoknya-harisnya, csízma kombó, és felejtős a bő pulover, deszkás cipő kreálmányok. Amit rajtam sokan dícsérnek, az a hajam. A hosszú, egészseges, szép haj rengeteget dob egy nőn. 😉
Nekem mondjuk pocim pont nincs, de ha neked a hasad nagy, akkor gondolom, rengeteg ch.t eszel, azt fogd vissza leginkabb, - öltözködesben pedig, keresd az "A"-vonalu tunikákat, ruhakat, leggingsel, (alakformáló legging, alakformálo fehernemüvel, (priviben szivesen ajánlok márkát)
Rengeteg férfi a telt nőket szereti (nem az extra, 120kg.ra gondolok, hanem a telteket...mint te vagy én) Nyilván sok olyan is van, akinek csak is a vékony tetszik, azzal sincs baj, kinek mi jön be, neked sem tetszik mindenki, de ha valakinek láthatóan bejössz ne szorongj, hogy ruha nélkül nem tetszel majd, tisztaban van vele, hogy ruha nelkül sem Angelina Jolie alkat tárul majd elé.
En a melleim szégyelltem. Elso pasimmal 2 évig jartam (14-16), 2.al 4 évig és éltunk egyutt (17-21)mindkettővel csak félmeztelen voltam az ágyban is. Felul mindig volt rajtam vmi ruha vagy topp vagy bármi. Egyiket se zavarta. Elfogadtak így ahogy vagyok.
Ez a szerelem.
18. engem még így elolvasva is zavar
nagy szerencséd, hogy találtál két ilyen balféket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!