Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek levetkőzni senki előtt. Hogy ismerkedjek így?
22 éves vagyok és már 5 éve nem voltam férfival. Ez alatt az idő alatt felszedtem jó pár kilót, jelenleg 170cm és 80 kg vagyok. Nem merek elmenni randizni mert félek hogy ha a szexre kerül a sor és meglát ruha nélkül az illető undorodni fog tőlem. A legjobban a hasam zavar mert az nagy, máshol is húsos vagyok de ott kifejezetten nem bírom elviselni.
Szerintetek hogy tudnám ezt leküzdeni?
170 cm-hez a 80kg nem égbekiáltó, ám már túlsúlynak tekinthető bőven.
Viszont nem olyan nagy dolog ezt formálni, át kell alakítanod a táplálkozási szokásaidat, ez a legtontosabb, a másik a sport, a mozgás. Rendszeresen.
Kompromisszumokkal jár, marhára nehéz is, de az eredmény kárpótol majd. Tapasztalat.
Én 168cm vagyok, 85 kg voltam. Teljes életmódváltással (táplálkozásban főleg) és sok mozgással letornéztam pár hónap alatt 65 kg-ra. Nagyon megérte, minden szempontból!
Mivel téged a túlsúlyod frusztrál, ennyi befektetést megér, de nem csak ezért: sokkal jobban is fogod magadat érezni amúgy is, egészségesebben táplálkozva és sok mozgással teljesen más az ember lendülete. Ismétlem, tapasztalat, nem csak úgy a fotelből okoskodok, miközben egy elhízott, WC-re is kocsival járó valaki lennék.
Istenem... gondolkodtál már esetleg azon, hogy elkezdj diétázni, és heti 5x sportolni?
Nem, inkább írj ki ide egy kérdést...
Ez valóban látszik simán ruhában. Nekem több okom lenne félni, mert 170/66 vagyok, pont olyan, hogy ruhában akár úgy is tűnhet, mintha jó alakom lenne, de nem és még a melleim is rondák😃 Viszont nem fogok ezen stresszelni, valakinek vagy tetszem vagy nem, rosszabb esetben maximum szexeltem egyet valakivel, aztán nem keres többet. (De ilyen se volt még.)
Aki veled eljut az ágyig, az szerintem pontosan tudja, mire számítson és vannak, akiknek bejönnek a nagyobb darab nők.
Minden látszik ruhában is.
Ha nem tetszel magadnak, ne hidd, hogy másnak sem. Ha nagyon nem tetszel magadnak, változtass valamin.
Nem mindig vagyunk a legjobb formánkban, de akkor is mi vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!