Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedünk egy ideje egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedünk egy ideje egy férfival. Úgy volt, hogy az ő baráti társoságában együtt szilveszterezünk, de utolsó pillanatban visszamondta. Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés
dec. 31. 11:12
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

#25 vagyok

Én is fiatalabbnak gondoltam.

Akkor így valóban felejtős. Sajnálom.

dec. 31. 15:04
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Onmagaert beszel,ha vki nem akarja a parjat maga melett tudni szilveszterkor. Nem vagy a parja,hanem csak a kollejcio egy darabja.
dec. 31. 15:09
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Rettentő megalázó, főleg 50 évesen. Iszonyú komolytalan egy ember lehet, én biztosan nem állnék vele szóba többet. Persze, szilveszter után majd jelentkezik, mintha mi sem történt volna. Én 43 éves vagyok, de már huszonévesen sem hagytam ilyen önző állatoknak, hogy kihasználjanak. Te se hagyd, ennél biztosan többet érsz!
dec. 31. 16:13
 34/41 anonim ***** válasza:
Jó nagy paraszt
jan. 1. 22:51
 35/41 A kérdező kommentje:

Írtam neki egy levelet.

Nem válaszolt rá.

Így szerintem tárgytalan minden.

Boldog Új Évet mindenkinek! :)

tegnapelőtt 14:32
 36/41 anonim ***** válasza:

35

Mit írtál neki?

tegnapelőtt 14:34
 37/41 anonim ***** válasza:
Az egyik legparasztabb dolog a világon ha valaki szó nélkül lelép. Nem értem miért nem lehet akár csak annyit válaszolni, hogy bocs de ez nem fog menni vagy bármi mást.
tegnapelőtt 14:50
 38/41 A kérdező kommentje:

Röviden annyit, hogy szeretnék közel kerülni hozzá de ha ő nem megy akkor dráma nélkül lelépek.

Hosszabban esetleg üzenetben.

tegnap 12:20
 39/41 anonim ***** válasza:
Bunkó volt sajna:(
tegnap 13:34
 40/41 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna írnod, de legalább már tovább ne alázd magad. Tedd azt amit 29. hozzászólásodban írtál. Te lehetsz a 659. versenyző az életében akinek a naivitásán röhög a haverokkal. Miért bánsz így magaddal?
tegnap 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!