Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedünk egy ideje egy férfival. Úgy volt, hogy az ő baráti társoságában együtt szilveszterezünk, de utolsó pillanatban visszamondta. Jogosan esik rosszul?
Figyelt kérdés
dec. 31. 11:12
3/34 A kérdező kommentje:
Nem ismerjük egymást eléggé és amúgy is teltház van nála...
dec. 31. 11:16
4/34 anonim válasza:
Mindegy, hogy jogosan vagy se. Ő úgy érzi és kész. Ha nem tetszik akkor ne ismerkedj vele tovább.
5/34 anonim válasza:
Szerintem talált mást, akivel szívesebben szilveszterezik. Az még jó kifogás lenne, hogy korainak érzi, de az, hogy teltház van….😃 Az full kamu.
6/34 anonim válasza:
Hát nem tudom, én örülnék neki ha a lány akivel ismerkedek velem szeretné tölteni a szilvesztert.
Olyan meg nincs, hogy teltház. +1 mindig elfér.
Szerintem nem vagy neki annyira fontos.
7/34 anonim válasza:
Nem akar veled lenni, vagy inkább más csajt visz. Ha “teltház” van, akkor meg kellett volna mondania a haverjának hogy akkor ti ketten máshol töltitek a szilvesztert. Szerintem nem számolj ezzel a sraccal 2025ben, az is elképzelhető hogy most hallottál felőle utoljára.
8/34 anonim válasza:
Vagy nem fogtad meg, vagy nem akarja, hogy félreértsd ha odavinne és együtt buliznál a barátaival. Egyébként lehet telt ház hiába írják itt, hogy kamu. Ha megvan határozva, hogy mennyi ember lehet ott akkor attól több nem lehet. Másrészt te is meghívhattad volna, vagy meg lehetett volna beszélni jóval stolveszter előtt, hogy ki hogyan tölti és belefér-e, hogy együtt lesztek. Persze ha végig hazudott akkor hagyjad. De én személyesen nem csinálnék belőle ügyet mert én sem akarnám megismerni a haverjait korai stádiumban az ismerkedésnek. Rajtad múlik.
9/34 anonim válasza:
Nalla tartjak a bulit vagy baratjanal?
Csak mert siman lehet hogy a rendezo vetozta.
De mindenesetre mindenkepp fura en inkabb valasztanak a leendo csajom mint barmi mas bulit. Mondjuk en utalom a bulikat de akkor is.
10/34 A kérdező kommentje:
Saját lakása. Ő a házigazda.
dec. 31. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!